Sisältöjulkaisija

angle-left Uusin Joensuun Uutiset on ilmestynyt – kurkista mm. vaalien kulisseihin ja ota talteen menovinkit

Uusin Joensuun Uutiset on ilmestynyt – kurkista mm. vaalien kulisseihin ja ota talteen menovinkit

Joensuun Uutiset -tiedotuslehden tämän vuoden ensimmäinen numero ilmestyi 22. maaliskuuta.

Lehden jutuissa kurkistetaan muun muassa vaalien kulisseihin, Mutalan alakoulun kansainväliseen arkeen, jaetaan menovinkkejä, kuullaan lasten harrastuksista ja haastatellaan kaupungin uutta kaavoituspäällikköä Pauli Sonnista.

Paperilehti on jaettu joensuulaiskoteihin ja lehden voi noutaa myös yhdeksältä jakelupisteeltä. Katso jakelupisteiden osoitteet täältä.

Voit lukea lehden juttuja myös osoitteessa joensuunuutiset.fi ja paperilehden verkkoversiota (pfd).

Joensuun Uutiset ilmestyy jatkossa kolme–neljä kertaa vuodessa

Joensuun Uutiset on ollut vajaan vuoden tauolla. Edellisen paino- ja jakelusopimuksen päätyttyä toteutettiin lukijatutkimus ja lehteä konseptoitiin hieman uusiksi.

Jatkossa Joensuun Uutiset ilmestyy kolme–neljä kertaa vuodessa ja erilliset teemanumerot ovat mahdollisia. Uudistuksen myötä lehden sivumäärä kasvoi. Juttutyypit ovat aiempaa taustoittavampia aivan päivänpolttavan ajankohtaisuuden sijaan.

Jakelupuutteista toivotaan palautetta

Lehti jaetaan ilmaiseksi Karjalan Heilin yhteydessä kaikkiin joensuulaistalouksiin, jotka eivät ole kieltäneet ilmaisujakelua. Mainoskieltotaloudet sen sijaan saavat lehden. Mikäli alueellasi ei jaeta Heiliä, saat Joensuun Uutiset postin jakamana.

Heilin jakelualueella on Hammaslahdessa ja Enossa lisäksi noin 250 joensuulaiskotia, jotka voivat noutaa lehden muun alueensa ilmaisjakelun tapaan Suomen suoramarkkinoinnin niin sanotuista ”sinisistä postilaatikoista”.

Mikäli asut Joensuussa, mutta et saa lehteä, ilmoitathan jakeluhäiriöstä osoitteessa jakelupalaute.fi/joensuunuutiset tai tekstiviestillä numeroon 050 453 2496.

Mahdollisista jakeluhäiriöistä saatu palaute on arvokasta! Silloin pääsemme lähettämään puuttuvan lehden jälkikäteen ja pyrimme parantamaan jakelua seuraavaksi kerraksi.

Seuraava Joensuun Uutiset ilmestyy toukokuun lopussa.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.