Sisältöjulkaisija

angle-left Ristipuiston leikkipaikkaa uudistetaan – kerro ajatuksesi suunnittelun tueksi!

Ristipuiston leikkipaikkaa uudistetaan – kerro ajatuksesi suunnittelun tueksi!

Joensuun kaupunki suunnittelee keskustassa sijaitsevan Ristipuiston leikkipaikan peruskorjausta. Leikkipaikka sijaitsee osoitteessa Pohjoiskatu 9, lähellä hautausmaata.

Peruskorjausta suunnitellaan, sillä puiston leikkivälineet ja leikkialue alkavat olla huonokuntoisia. Peruskorjauksen myötä ne uudistetaan kokonaisuudessaan. Alueella oleva mäki kuitenkin säilytetään talviajan liukumäeksi.

Uuden leikkipaikan rakennus on tarkoitus toteuttaa vuonna 2025, mikäli Kaupunkirakennelautakunta myöntää hankkeille rahoituksen. Leikkipaikan kunnostuksen rahoitus käsitellään lautakunnassa syksyllä osana vuoden 2024 investointiohjelman käsittelyä.

Kaupunkilaiset voivat nyt kertoa toiveitaan leikkipaikan suunnittelun tueksi. Tätä varten on avattu nettikysely, jossa kysytään muun muassa alueen nykyisestä käytöstä. Kyselyssä voi myös kertoa toiveita alueelle hankittavista leikkivälineistä.

Kaupunki toivoo kyselyyn vastauksia erityisesti puistoa käyttäviltä lapsiperheiltä, sekä siellä aikaa viettäviltä ja lähialueen asukkailta. Kyselyyn voi vastata 7. heinäkuuta 2024 saakka osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/AAD2A3FAAD3977F9. Kysely löytyy myös osoitteesta www.joensuu.fi/kyselyt. Kyselyyn voi vastata anonyymisti, eikä vastaajatietoja kerätä.