Sisältöjulkaisija

angle-left Maksuttomia kelaus- ja liikuntavuoroja kesäksi Areenalla

Maksuttomia kelaus- ja liikuntavuoroja kesäksi Areenalla

Joensuun liikuntapalvelut tarjoaa vammaisille ja pitkäaikaissairaille maksuttomia kelaus- ja liikuntavuoroja kesäkauden ajaksi Joensuu Areenalle. Vuorolle tulijalla tulee olla vammaisliikuntakortti, EU:n vammaiskortti tai liikkumisesteisen pysäköintitunnus. Vuorolle saa ottaa avustajan mukaan.

Vuoroja järjestetään 13. kesäkuuta alkaen tiistaisin klo 10–12 ja torstaisin klo 13–15. Vuorot ovat käytössä 4. elokuuta asti. Vuoroperuutuksista ilmoitetaan Areenan aulassa sekä osoitteessa joensuu.fi/kelaus-ja-liikuntavuorot.

Omatoimivuoroille on varattu käyttöön koko juoksurata, jota kukin käyttäjä voi hyödyntää itselleen sopivalla tavalla esimerkiksi kelaukseen tai kävelyyn. Halliin kuljetaan aulan sisäovien kautta, jotka ovat avattuina kelaus- ja liikuntavuorojen ajan.

Huom. tiistaina 25. kesäkuuta vuoro on peruttu radan huoltotöiden vuoksi.

Joensuu Areenan (Mehtimäenaukio 2) läheisyydessä on neljä ilmaista liikkumisesteisten pysäköintipaikkaa. Kaksi paikkaa sijaitsee pääsisäänkäynnin oikealla puolella noin 10 m sisäänkäynnistä ja toiset kaksi on noin 40 m sisäänkäynnistä samassa suunnassa. Areenan pääsisäänkäynnin ulko-ovi on automaattisesti avautuva liukuovi, joka aukeaa 100 cm leveydelle. Sisäänkäynnillä on noin 2 cm korkea kynnys. Sisäovet saadaan avattua 164 cm leveydelle. Kynnys on noin 2,5 cm korkea ja ovien vierestä löytyy liuska, jolla kynnyskorkeutta saa pienennettyä. Tarkemmat esteettömyystiedot löytyvät osoitteesta joensuu.fi/joensuu-areena.

Lisätietoa vammaiskorteista osoitteessa joensuu.fi/vammaiskortti.

Lisätietoa:

Jenni Raassina-Asikainen, liikuntakoordinaattori
jenni.raassina-asikainen@joensuu.fi
050 3598661