Sisältöjulkaisija

angle-left Koko perheen Toritohinat-tapahtuma Rantakylän torilla lauantaina 13. toukokuuta

Koko perheen Toritohinat-tapahtuma Rantakylän torilla lauantaina 13. toukokuuta

Rantakylän toritohinat -tapahtuma järjestetään lauantaina 13. toukokuuta kello 15–18 Rantakylän torilla, osoitteessa Pataluodonkatu 2. Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille.

Toritohinoissa kuullaan paikallisten rap-artistien ja nuorten räppäämistä sekä miesköörin lauluesityksiä. Joensuun helluntaikirkon katukirkko myy kahvia ja Martat puolestaan grillimakkaraa. Vilttikirppikselle voi tulla itse myymään. 

Lapsille ja nuorille on järjestetty monenmoista tekemistä muun muassa askartelun, pelien ja leikkien parissa. Lisäksi torilta löytyy kaksi pomppulinnaa, perheen pienimmille ja isommille lapsille omansa. Tarkkasilmäisimmät voivat bongata paikan päältä Jekku-jänön.

Toritohinoissa pääsee myös tutustumaan monien eri toimijoiden toimintaan. Tapahtumassa ovat mukana: Joensuun kaupunki, Joensuun nuorisopalvelut, Vaara-kirjastot, Rantakylän luterilainen kirkko, Joensuun helluntaiseurakunta/katukirkko Olkkari, ViaDia Joensuu, Jomoni ry, Rantakylän eläkkeensaajat ry, Joensuun Martat ry, SPR Joensuu, ViaDia Laiturihanke, MLL Joensuu, Pelastakaa lapset Joensuu, Pohjois-Karjalan liikunta ry (Pokali) sekä Pohjois-Karjalan sosiaaliturvayhdistys ry.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.