Sisältöjulkaisija

angle-left Kiihtelysvaaran liikuntahallilla monipuolinen terveyspäivä 4. huhtikuuta

Kiihtelysvaaran liikuntahallilla monipuolinen terveyspäivä 4. huhtikuuta

Kiihtelysvaaran liikuntahallissa vietetään kaikille avointa terveyspäivää tiistaina 4. päivä huhtikuuta kello 10–17.

Päivän aikana liikunta- ja kuntosalille pääsee tutustumaan ja harjoittelemaan maksutta. Kuntosalin puolella on laiteopastusta koko päivän ja liikuntasalissa ohjattuja liikuntatuokioita.

Päivän aikana voi myös testata terveyttään monella tapaa: mitata verenpainetta, testata puristusvoimaa ja tasapainoa sekä tehdä kehonkoostumusmittauksia (mittauksen hinta 15 euroa). Tapahtumassa tarjoillaan myös kahvia.

Kiihtelysvaaran kuntosali päivitetään tänä vuonna – toiveita kerätään kyselyllä

Kiihtelysvaaran kuntosali päivitetään tämän vuoden aikana. Asiakkailla on mahdollisuus kertoa päivitystoiveitaan kyselyssä osoitteessa www.joensuu.fi/kuntosalit ja Kiihtelysvaaran kuntosalilla. Kysely on avoinna 4.–18. huhtikuuta.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yksi puolen vuoden ja yksi vuoden kausikortti maaseutualueiden kuntosaleille.

– Joensuun kaupungin tavoitteena on päivittää joka vuosi yksi kaupungin ylläpitämistä kuntosaleista. Kohteen valinnassa on huomioitu liikuntapaikkakyselyn tuloksia ja kuntalaispalautteita, kertoo liikuntakoordinaattori Antti Korhonen.

Terveyspäivän järjestävät Joensuun kaupunki, Pohjois-Karjalan Liikunta, Itä-Suomen liikuntaopisto ja Joensuun seudun kansalaisopisto.

Kiihtelysvaaran liikuntahalli on osoitteessa Liikuntatie 1.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.