Sisältöjulkaisija

angle-left Tilaa kaupungin laskut digipostipalvelu Kivraan

Tilaa kaupungin laskut digipostipalvelu Kivraan

Joensuun kaupunki on sitoutunut saavuttamaan hiilineutraaliuden vuonna 2025. Tavoite on Suomen kunnianhimoisin. Osana ilmastotyötä Joensuun kaupungin laskuja voi vastaanottaa digipostipalvelu Kivraan 1. helmikuuta alkaen. 

Joensuun kaupunki lähettää vuodessa yli 70 000 laskua, joista alle kolmannes lähtee sähköisinä laskuina. Uuden palvelun käyttöönotto vähentää jätettä, parantaa laskutuksen nopeutta, saavutettavuutta, asioinnin helppoutta sekä säästää rahaa. Digipostipalvelu Kivra on käytössä myös muun muassa Sanomalehti Karjalaisella, Pohjois-Karjalan Sähköllä ja Ilosaarirockilla.

- Ilmastotavoite edistyy isojen harppausten ohella myös pienillä uudistuksilla. Digitaalisuus on hyvä apu kaupungin vihreässä siirtymässä. Paperilaskut ovat melko turhaa jätettä ja myös kohtalaisen suuri menoerä. Toivommekin, että joensuulaiset ottavat sähköiset laskut ahkerasti käyttöön. Paperilaskutukseen meneville euroille löytyy kyllä taatusti järkevämpiäkin kohteita, toteaa Joensuun kaupungin talouspäällikkö Tiina Eskelinen

Digipostipalvelu Kivra on käyttäjille maksuton. Palvelussa on myös mahdollista jakaa laskuja kätevästi ja reaaliaikaisesti eri käyttäjien kesken. Sähköisen laskun käyttöönottaminen on helppo tapa pienentää hiilijalanjälkeä. 

Kivrasta voi lukea lisää osoitteessa kivra.fi

Kivran käyttäjien kesken arvotaan VIP-liput Ilosaarirockiin. Arvonta päättyy 3.5.2023. Lue kisasta lisää verkkosivuilta kivra.fi/joensuu

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.