Sisältöjulkaisija

angle-left Kuka auttanut uusia asukkaita kotiutumaan? Ehdota Jokaisen Joensuu -palkinnon saajaa

Kuka auttanut uusia asukkaita kotiutumaan? Ehdota Jokaisen Joensuu -palkinnon saajaa

Joensuu-päivänä 29. marraskuuta jaetaan palkintoja eri tavoin ansioituneille kaupunkilaisille. Yksi palkinnoista on viime vuonna lanseerattu Jokaisen Joensuu -palkinto. Sillä halutaan kiittää ja osoittaa huomiota henkilölle tai taholle, joka on edistänyt Joensuuhun saapuvien asettautumista ja kotoutumista.

Palkinnon saajaksi haetaan nyt ehdotuksia asukkailta. Palkittavaa voi ehdottaa tällä lomakkeella.

Lomake on myös osoitteessa joensuu.fi/joensuu-paiva. Ehdotuksen voi antaa myös paperilomakkeella kaupungin palvelupisteillä Carelicumissa ja pitäjillä. Lomake on sekä suomeksi että englanniksi. Ehdotuksia kerätään 31. lokakuuta asti.

– Jokaisen Joensuu -palkinnon kuvauksessa sanotaan tarkemmin, että palkittu on auttanut Suomeen ja Joensuuhun muuttaneita tuntemaan kaupungin kodikseen. Hän on toiminut ystävänä, naapurina, apuna ja tukena ja tehnyt ystävällisyydellään Joensuusta paremman paikan kaikille, kertoo projektikoordinaattori Henni Pekkarinen Joensuun kaupungilta.

Palkittavan valitsee ehdotusten pohjalta kaupungin eri toimijoista koostuva arviointiryhmä.

Joensuu-päivänä jaetaan useita muitakin palkintoja. Lokakuun loppuun mennessä voi ehdottaa myös kaupungin kulttuuripalkinnon ja vapaaehtoistyötä tekevien Arjen sankarit -palkintojen saajaa.

Kaupungin palvelupisteiden osoitteet ja aukioloajat ovat osoitteessa joensuu.fi/asiointi.

 

Lue myös:

Ehdota Joensuun kulttuuripalkinnon ja Arjen sankarit -palkintojen saajia

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.