Enon koulut, sivun otsikko

Enon alakoulujärjestelyt

Enon alakoulut - Kuulemistilaisuus 30.11.2020

Joensuun kaupunginvaltuuston marraskuussa 2019 tekemän päätöksen mukaan Enon uuden alakoulun suunnittelu käynnistetään vuonna 2021. Ennen kuin suunnittelu voidaan aloittaa, on päätettävä minkä kokoinen uudesta koulusta tulee. Tähän liittyen on päätettävä käyvätkö Louhiojan alueen oppilaat koulua Louhiojalla vai Enon kirkonkylällä.

Kuulemistilaisuus

Joensuun kaupunki järjestää kuulemistilaisuuden Enon alueen uuteen alakouluun liittyen maanantaina 30. marraskuuta kello 17.30. Tilaisuus järjestetään Enon urheiluhallilla osoitteessa Purokyläntie 9, Eno. Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä kaupungin YouTube-kanavalla. Tilaisuuteen ovat tervetulleita Enon ja Louhiojan koululaisten perheet sekä kaikki asiasta kiinnostuneet.

Itä-Suomen aluehallintovirasto on 27.11.2020 tehnyt tartuntatautilain mukaisen rajoituspäätöksen koskien yleisötilaisuuksien järjestämistä. Aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti tilaisuuteen voidaan ottaa vain kaksikymmentä osallistujaa.

Kuulemistilaisuuden järjestelyissä huomioidaan osallistujien sekä esittelijöiden terveysturvallisuus ja tilaisuuteen voi osallistua kaksikymmentä ensimmäiseksi paikalle tullutta.

Kaupunki suosittelee osallistumaan tilaisuuteen etänä Joensuun kaupungin YouTube-kanavan kautta.

Tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä ja kommentteja osoitteessa viestiseina.fi/enonkoulut. Vastaukset käsitellään kuulemistilaisuudessa ja niistä tehdään kooste tälle verkkosivulle.

Lähetä kysymyksesi ennakkoon

Kaupunkilaiset voivat lähettää kuulemistilaisuuden aiheeseen liittyen kysymyksiä ennakkoon 27.11. kello 12 mennessä osoitteeseen riitta.huurinainen@joensuu.fi.

Katso kuulemistilaisuuden kysymykset ja vastaukset

Lähetä kannanotto

Asiaan liittyvät kannanotot tulee lähettää 8.12.2020 kello 15 mennessä osoitteella kirjaamo@joensuu.fi.

Kasvatus- ja koulutuslautakunta käsittelee kannanotot 22. joulukuuta järjestettävässä kokouksessaan.

Sivu arviointi ja palaute