Liikunta, Beach volley, sivun otsikko

Beach Volley -kentät

Beach Volley -kentät

Joensuusta löytyy Beach Volley -kenttiä sekä uimarantojen ja koulujen yhteydestä sekä Mehtimäeltä. Uimarantojen ja koulujen yhteydessä olevat kentät ovat kaikkien vapaassa käytössä, verkot asennetaan paikoilleen kesäisin.

Mehtimäki

Mehtimäen beachvolleykenttien hallinnointi siirtyi keväällä 2023 liikuntapalveluille. Alueella on neljä kenttää. Kentät ovat vapaassa käytössä silloin, kun varauksia ei ole. Kentille voi myös tehdä varauksia hintaan 6,00 e/ tunti/ yksi kenttä (hinta yksityishenkilöille).

Varauskalenterin (jonka kautta voit tehdä myös oman varauksesi) löydät täältä (avautuu uuteen välilehteen). Huomaa, ettei maksuja palauteta.

Joensuulaisten urheiluseurojen ja rekisteröityneiden yhdistysten varaukset alemmassa hintaluokassa III eli 3,00 e/ tunti/ yksi kenttä. Joensuussa sijaitsevien oppilaitosten ja joensuulaisten urheiluseurojen junioreiden varaukset veloituksetta. Nämä varaukset liikuntapalveluiden kautta osoitteesta liikunta@joensuu.fi.

Keskusta-alue

Aavarannan uimaranta, Koivuniemen uimaranta, Vehkalahden uimaranta, Linnunlahden uimaranta, Marjalan uimaranta sekä Karsikon uimaranta.

Pyhäselkä

Reijolan uimaranta, Hammaslahden uimaranta, Vehkapuron uimaranta, Niittylahden uimaranta, Hammaslahden koulun piha sekä Suhmuran koulun piha.

Eno

Ahvenisen uimaranta

Kiihtelysvaara

Heinävaaran koulun piha

Tuupovaara

Tuupovaaran kirkonkylä

Uimarantojen tarkemmat tiedot löydät täältä.

 

Sivu arviointi ja palaute