Sisältöjulkaisija

angle-left Virtuaalikyläilta

Lämpimästi tervetuloa mukaan virtuaalikyläiltaan!

Lokakuun lopun virtuaali-illoissa pakataan etäreput ja pohditaan maallemuuton mahdollisuuksia, kun teemana ovat retkeily & reitit sekä maallemuutto. Joensuun seudun Leader-yhdistys kutsuu maaseudun asukkaat, kyläläiset, monipaikkaiset, kesäasukkaat tai maaseudulle muutosta haaveilevat mukaan tuleviin virtuaalisiin kyläiltoihin.

Tiistaina 20.10.2020 klo 18 teemana on Retkeily ja reitit; jokamiehenoikeudet muuttuvassa maailmassa. Nyt mennään siis metsään! Illassa kuullaan jokamiehenoikeuksista, mitä niihin kuuluukaan. Aiheeseen perehdyttää Tiina Hakkarainen Metsähallituksesta. Lisäksi laitetaan reitit kartalle, kun Mari Mustonen Vaara-Karjalan Leaderistä esittelee Kartalla hankkeen kuulumiset. Uusi tapa löytyy reitit näppärästi, kun retkeilyn aika on.

Tiistaina 27.10.2020 klo 18 teemana on Maallemuutto ja monipaikkaisuus -suuri maallemuutto -ilta. Houkutteleeko maaseutu jälleen, onko muuttamisaaltoa näköpiirissä? Maaseutuasumisesta haaveillaan, jääkö se haaveeksi. Mitä tarkoittaa monipaikkaisuus? Illan teemaan johdattaa maallemuuttoon syventynyt erikoistutkija Olli Lehtonen Luonnonvarakeskuksesta. Lisäksi kokemuksia maallemuuttajalta.

Tule iltoihin mukaan kuulemaan ja jakamaan omat kokemukset!

Iltoihin on helppo liittyä mukaan alla olevaa linkkiä klikkaamalla. Linjat avataan klo 17:30, joten kuuluvuuden ehtii testaamaan. Virtuaalikyläillat pidetään Teams-sovelluksella. Voit tutustua Teamsin käyttöön myös ennakkoon. Ohjeet ja videot löydyt esimerkiksi Maaseudun Sivistysliiton sivuilta:https://verkko-opisto.msl.fi/koulutusta-verkossa/teams-kokoukseen-liittyminen/ Ota rohkeasti yhteyttä opastamme alkuun!

Liity mukaan iltaan tästä

Illat järjestetään osana Kotona kylillä verkossa hanketta, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Hanke kestää vuoden 2020 loppuun saakka. Tietoa hankkeesta ja tulevista illoista: https://maakaista.fi/joensuun-seutu/omat-hankkeet/kotona-kylilla-verkossa

Tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki. Oletpa sitten lähi-, etä- vaki- tai vapaa-ajanasukas tai kyläläinen lähde kuulolle!

Sivu arviointi ja palaute