Sisältöjulkaisija

angle-left Yt-neuvotteluissa jatkettiin ostojen tarkastelua ja kuultiin pääluottamusmiehiä

Yt-neuvotteluissa jatkettiin ostojen tarkastelua ja kuultiin pääluottamusmiehiä

Joensuun kaupungin meneillään olevan yt-menettelyn kolmas neuvottelu käytiin keskiviikkona 13. päivä marraskuuta.

Neuvottelussa jatkettiin kaupungin palvelujen ostojen läpi käyntiä, tällä kertaa erityisesti tilakeskuksen sekä viestinnän osalta.

Lisäksi kuultiin pääluottamusmiesten ehdotuksia ja perehdyttiin työnantajan edustajien esityksiin siitä, miten kaupungin käyttötalouteen voisi vaikuttaa.

– Ensi viikolla arvioimme noin 45 esimiehen kanssa sekä henkilöstöltä että työnantajan edustajilta eli johtoryhmiltä ja -tiimeiltä tulleita ehdotuksia tarkemmin. Tarkoitus on selvittää ja suunnitella, mitkä ehdotukset ovat toteutettavissa. Lisäksi mietimme lisää keinoja valikoimaamme, kertoo Joensuun kaupungin henkilöstöjohtaja Sari Lempiäinen.

Kaupungin henkilöstöllä on ollut mahdollisuus ilmoittaa itse harkitsemistaan eläke-, osa-aikatyö- tai muista työtehtävien muutoksista osana yt-neuvotteluja. Tähän mennessä henkilöstöjohtajalle on ilmoittanut vapaaehtoisia muutoksia harkitsevansa muutamia kymmeniä kaupungin työntekijöistä.

Seuraava Joensuun kaupungin yhteistoimintaneuvottelu on ensi viikolla perjantaina 22. marraskuuta. Silloin on tavoitteena hahmottaa mittakaavaa siihen mennessä esiin tulleilla keinoilla saatavissa olevista kustannussäästöistä.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.