Sisältöjulkaisija

angle-left Yrityskuiskaajat saapuvat jälleen yritysten avuksi

Yrityskuiskaajat saapuvat jälleen yritysten avuksi

Joensuusta halutaan tehdä entistä yritysystävällisempi kaupunki, jossa yrityksillä on hyvät edellytykset toimia, kehittyä ja kasvaa. Jo tutuksi tullut Yrityskuiskaajat-kampanja käynnistyy jälleen elo–syyskuun vaihteessa. Tavoitteena on auttaa mutkattomasti ja maksuttomasti paikallisia yrityksiä yritystoiminnan eri vaiheissa.

Yrityskuiskaajat ovat joukko asiantuntijoita, jotka ottavat yhteyttä yrityksiin Joensuun kaupungin haastamina keskustellakseen kuulumisista ja yrityksille tarjolla olevista palveluista. Kuiskaajat palvelevat yrityksiä mitä moninaisemmissa kysymyksissä, kuten kasvu ja kehittäminen, rekrytoinnit ja henkilöstöasiat, toimintaympäristö, yrittäjän jaksaminen, koulutusasiat tai omistajanvaihdoksen suunnittelu.

Samalla välitetään yritysten terveisiä ja toiveita kaupungille jatkotoimenpiteitä varten. Pelkkä yrittäjien haasteiden, toiveiden ja huolien kuuleminen ei riitä – Yrityskuiskaajat pyrkivät etsimään asioihin myös ratkaisuvaihtoehtoja ja sopivia palveluja.

– Yrityksiä tavoitellaan ennakkoon tekstiviesteillä ja kampanjan aikana puhelimitse. Yritykset voivat myös itse ottaa yhteyttä yrityskuiskaajiin ja sopia tapaamisen. Yrityskuiskaajat ovat tavattavissa myös eri tapahtumissa syksyn mittaan, kertoo yritysasiantuntija Satu-Minna Piiroinen Business Joensuusta.

Kampanjassa ovat tänä vuonna mukana Business Joensuu Oy, Joensuun kaupungin työllisyyspalvelut Luotsi ja Pohjois-Karjalan TE-toimisto. Yhteistyökumppaneina tapahtumissa toimivat Pohjois-Karjalan Kauppakamari, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry, Joensuun Yrittäjät ry, Pyhäselän Yrittäjät ry ja Pielisjoen Yrittäjät ry.

Yrityskuiskauksessa mukana olevien organisaatioiden edustajista muodostetut kuiskaajaparit valikoituvat mahdollisuuksien mukaan yrityksien tarpeiden perusteella. Etänä tai kasvotusten toteutettavat tapaamiset pyritään pitämään rentoina, mutta ytimekkäinä ja asiapitoisina yrittäjien tarpeita kuunnellen.

Yrittäjät voivat itse ottaa yhteyttä yrityskuiskaajiin ja katsoa lisätietoja kampanjasta sekä tapahtumista osoitteessa www.businessjoensuu.fi/yrityskuiskaajat.

Viime syksynä kampanja tavoitti ennätysmäärän, yli 1 000 joensuulaista yritystä.

Yrityskuiskaajat aikataulu 2023

28.8.–1.9. (vko 35)
Eno, Uimaharju, Pyhäselkä, Reijola, Tuupovaara, Kiihtelysvaara ja Heinävaara

2.–6.10. (vko 40)
Joensuun ruutukaava-alue ja teollisuusalue (postinumerot 80100 ja 80110)

6.–10.11. (vko 45)
muu Joensuu

Ihmisiä pöydän ääressä

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.