Sisältöjulkaisija

angle-left Yrityskuiskaajat lähtevät jälleen liikkeelle

Yrityskuiskaajat lähtevät jälleen liikkeelle

Joensuun kaupunki yhteistyökumppaneineen kuuntelee yritysten tarpeita ja toiveita

Uudistunut Yrityskuiskaajat-kampanja järjestetään tänä syksynä kolmessa osassa. Syyskuun alussa viikolla 36 käynnistyvän kampanjan tavoitteena on auttaa paikallisia yrityksiä yritystoiminnan eri vaiheissa mutkattomasti ja maksuttomasti.

Yrityskuiskaajat kuuntelevat yrityksiä esimerkiksi kehittämiseen, henkilöstöasioihin, toimintaympäristöön, yrittäjän jaksamiseen, koulutusasioihin tai yrityskauppojen suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä.

– Nyt jos koskaan tarvitaan jälleen yrityskuiskaajien apua niin maailmanlaajuisen koronaepidemian aiheuttamista taloudellisista syistä kuin kohtaamastamme työttömyydestä johtuen. Tarvitaan työpaikkoja, tarvitaan ihmisille toimeentuloa ja tarvitaan työllistäjiä, pohti Joensuun kaupunginjohtaja Kari Karjalainen kampanjan lanseeraustilaisuuden yhteydessä.

Joensuu haluaa olla yrittäjäystävällinen kaupunki ja tukea yritystensä elinvoimaisuutta. Viime syksynä yrityskuiskaajat vierailivat yli neljässä sadassa yrityksessä ja keräsivät 466 palvelupyyntöä tai palautetta.

Tänä vuonna yrityskuiskauksessa mukana olevien organisaatioiden edustajista muodostetut kuiskaajaparit valikoituvat mahdollisuuksien mukaan yrityksien ennakkotarpeiden perusteella. Tapaamiset pyritään pitämään rentoina, mutta ytimekkäinä ja asiapitoisina; yrittäjien tarpeita kuunnellen.

Yrityksiin ollaan kampanjan aikana yhteydessä tekstiviestillä ja puhelimitse, mutta yrittäjät voivat itsekin ottaa yhteyttä yrityskuiskaajiin osoitteessa www.businessjoensuu.fi/yrityskuiskaajat.

Tänä vuonna pääpaino on yritysten kontaktoinnissa ja tapaamiset voidaan toteuttaa etänä. Mahdollisuuksien ja toiveiden mukaan yrityskuiskaajat voivat vierailla myös yrityksissä paikan päällä.

Yrityskuiskaamassa ovat mukana: Luotsi Joensuu, Business Joensuu, Pohjois-Karjalan Kauppakamari, Joensuun Yrittäjät ry, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry, Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Karelia-ammattikorkeakoulu, Riveria sekä ProAgria Itä-Suomi & Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset.

Yrityskuiskauksen aikataulu:

vko 36: Eno, Uimaharju, Pyhäselkä, Reijola, Tuupovaara, Kovero, Kiihtelysvaara ja Heinävaara
vko 40: Joensuun ruutukaava-alue ja teollisuusalue
vko 45: muu Joensuu

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.