Sisältöjulkaisija

angle-left Yrityskuiskaajat-kampanja tavoitti lähes 800 yritystä Joensuussa

Yrityskuiskaajat-kampanja tavoitti lähes 800 yritystä Joensuussa

Syksyllä toteutetun Yrityskuiskaus-kampanjan aikana kontaktoitiin ennätysmäärä, lähes 800, Joensuun alueen yritystä. Yrityskuiskaajien tavoitteena oli auttaa mutkattomasti ja maksuttomasti paikallisia yrityksiä yritystoiminnan eri vaiheissa. Tänä vuonna Yrityskuiskaajat saivat myös selvästi aiempia vuosia enemmän yhteydenottoja suoraan yrittäjiltä. Sekä Joensuun työllisyyspalvelujen Luotsi että Business Joensuu haluavatkin muistuttaa, että yrittäjät voivat ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä pitkin vuotta.

– Me Luotsissa pyrimme ratkaisemaan yrittäjien henkilöstötarpeet ripeästi auttaen myös työtehtävien räätälöinnissä ja täsmätyöntekijöiden etsinnässä. Meiltä saa apua työllistämisen tukien hakemiseen sekä esimerkiksi oppisopimuksen mahdollisuuksien selvittämiseen, kertoo valmennuspäällikkö Marjatta Rummukainen.

Joensuun kaupunki haluaa olla kokoluokassaan Suomen yritysystävällisin kaupunki ja kuiskaamassa mukana nähtiin myös kaupunginjohtaja Kari Karjalainen. Yrityskuiskaajat olivat erityisen iloisia siitä, että Joensuun alueen yrityksissä katsottiin tänä syksynä luottavaisina tulevaisuuteen.

– Toiminnan kehittämiseen, laajentamiseen ja investointeihin liittyvät asiat nousivat tänä vuonna vahvasti esiin. Yhteistyö yrittäjien palvelemiseksi Joensuussa on vahvistunut ja kaikenkokoiset yritykset voivat olla meihin yhteydessä milloin tahansa, myös tämän kampanjan ulkopuolella, muistuttaa yritysasiantuntija Satu-Minna Piiroinen Business Joensuusta.

Joensuun kaupungin Yrityskuiskaus-kampanjassa tänä vuonna mukana olivat:
Luotsi Joensuu, Business Joensuu, Joensuun Yrittäjät ry, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry ja Pohjois-Karjalan TE-toimisto.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.