Sisältöjulkaisija

angle-left YleXPop avaa Joensuun kesän 1.6.

YleXPop avaa Joensuun kesän 1.6.

Kesä alkaa toden teolla koulujen päättäjäisviikonlopusta, kun YlexPop valtaa Joensuun uudistetun Kauppatorin. Ilmaistapahtuma tuo suomalaisen popin eturivin artistit Joensuuhun. Lavalle nousevat Pyhimys, Gasellit, Ruusut, Tuure Boelius, Cledos, Etta ja Ida Paul & Kalle Lindroth. Tapahtuma on päihteetön ja avoin kaikille.

Ylen jokakesäinen ilmaistapahtuma YleXPop saapuu Joensuuhun 1. kesäkuuta. Torille nousee kaksi lavaa: YleXPop Päälava ja YleX Stage. Artistit esiintyvät kello 16–22.30. Jo tätä ennen torilla ja sen lähettyvillä on ohjelmaa YleXPopEtkojen muodossa. Ylexin suora radiolähetys torilta alkaa jo päivällä.

Joensuun kaupungin nuorisopalvelut, kirjasto ja skeittaajat järjestävät päivän aikana toimintaa Sinisellä virralla. Alueella on skeittauspaikka ja dj-musaa. Tarjolla on pullovettä, hattaraa ja ilmapalloja.

Sitten kun bileet torilla loppuvat, meno jatkuu YlexPopJatkoilla ravintola Kerubissa (K-18). Jos et pääse paikalle, voit seurata tapahtumaa suorana striiminä Areenasta.

Ilmaisia kuljetuksia nuorille

Nuorisopalvelut järjestää YleXPoppiin ilmaisia yhteiskuljetuksia. Kuljetukset järjestetään Uimaharju –Eno–Joensuu, Tuupovaara–Kovero–Heinävaara–Joensuu ja Kiihtelysvaara–Hammaslahti–Reijola–Joensuu. Ilmoittautuminen kuljetuksiin on 13.–24.5. nuortenjoensuu.fi-sivulla. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös kuljetukset ovat päihteettömiä.

Lue lisää: YleXPop

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.