Sisältöjulkaisija

angle-left VisitKarelian toiminnot siirtyvät Business Joensuulle

VisitKarelian toiminnot siirtyvät Business Joensuulle

Business Joensuu ja VisitKarelia ovat allekirjoittaneet sopimuksen liiketoiminnan siirrosta 28. maaliskuuta 2024.

Pohjois-Karjalan kunnat ja kaupungit ovat yhdessä esittäneet VisitKarelian toiminnan jatkamiseksi uudenlaista sopimusmallia. Sopimuksen mukaisesti kaikki Pohjois-Karjalan kunnat rahoittavat VisitKarelian matkailupalvelua seuraavan kolmen vuoden ajan yhteensä 400 000 euron panoksella vuodessa.

Tämä strateginen liike mahdollistaa Pohjois-Karjalan matkailun edistämisen palvelujen ja markkinoinnin siirtymisen Business Joensuulle.

VisitKarelian yhtiökokous hyväksyi liiketoimintojen siirtämisen Business Joensuulle 29. helmikuuta 2024. Kaikki kunnat ovat edelleen mukana, Business Joensuu jatkaa maakunnallista työtä tiiviissä yhteistyössä Business Finlandin ja Järvi-Suomen kanssa. Business Joensuu tiedottaa palveluihin liittyvistä käytännön asioiden etenemisestä tarkemmin kevään aikana.

– Tämä sopimus on merkittävä askel Pohjois-Karjalan matkailun kehittämisessä. Business Joensuu kokee matkailun markkinoinnin ja kehittämisen maakunnallisen yhteistyön jatkumisen tärkeäksi ja haluaa tuottaa sekä kotimaisille että kansainvälisille asiakkaille korkealaatuisia palveluja, toteaa Tomi Haring, Business Joensuun toimitusjohtaja.

– On erittäin tärkeää, että maakunnallinen matkailumarkkinointi saa jatkuvuutta, lisää Anna Härkönen, VisitKarelian toimitusjohtaja.

– Haluamme tehdä siirrosta mahdollisimman sujuvan ja pidämme matkailutoimijoita ja sidosryhmiä ajan tasalla siirtoon liittyvissä asioissa VisitKarelian ja Business Joensuun viestintäkanavissa, Härkönen jatkaa.

Tällä hetkellä Business Joensuu rekrytoi henkilöstöä uuteen VisitKarelia-tiimiin. Nivelvaiheessa sähköpostiosoite visitkarelia@visitkarelia.fi palvelee edelleen.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.