Sisältöjulkaisija

angle-left Visit Joensuu järjestää koulutuksen matalan kynnyksen elämysten tuottamiseen

Visit Joensuu järjestää koulutuksen matalan kynnyksen elämysten tuottamiseen

Joensuun kaupunki yhdessä Doerz Co Oy:n kanssa järjestää info- ja työpajatilaisuudet, joissa tutustutaan "live like a local" -tyyppisten elämysten myyntialustaan Doerz Localiin. Kaupunki on VisitKarelia Oy:n kautta osallisena maakunnallisessa sopimuksessa Doerz-alustan kanssa, mikä mahdollistaa sen, että elämyksen tuottaja saa merkittävästi suuremman tuoton toteutuneesta myynnistä, kuin ilman maakunnan kattavaa sopimusta. Sähköisessä kauppapaikassa voi elämyksiä myydä joko yksityishenkilö tai y-tunnuksellinen organisaatio.

Verkossa toimivan kauppapaikan avulla on mahdollista saattaa esim. matalan kynnyksen matkailuelämyksiä verkossa myytäväksi ilman, että elämyksen tuottaja tarvitsee omaa yritystä, omia nettisivuja tai omaa verkkokauppaa. Joensuun kaupunki pyrkii tämän koulutuskokonaisuuden myötä synnyttämään uusia persoonallisia elämyksiä tukevoittamaan alueen matkailupalvelujen tarjontaa. Doerz-alusta, Visit Karelian Elämyspuoti sekä Visit Joensuu -sivusto tarjoavat valmiit, kattavat viestintäkanavat elämyksien markkinointiin.

Tämänhetkinen Pohjois-Karjalan Doerz-tarjonta löytyy osoitteessa: https://fi.doerz.com/visitkarelia

Koulutus on kaksiosainen, mutta osallistua voi joko jompaan kumpaan tai molempiin.

DOERZ LOCAL INFO ETÄYHTEYDEN VÄLITYKSELLÄ
ti 5.10.2021 kello 17.00–18.30

Puolentoista tunnin etäinfossa tutustutaan Doerz Local -alustaan, millä periaatteilla se toimii ja millaisia elämysideoita se mahdollistaa myytäväksi. Katsaus luodaan alustan toiminnallisuuksiin ja erilaisiin mahdollisuuksiin saada omalle elämykselle näkyvyyttä palvelun avulla.

DOERZ LÄHITYÖPAJA
ke 27.10.2021 kello 13.00–17.00, Vainoniemen huvilalla

Puolen päivän työpajassa tutustutaan syväluotaavasti Doerz -alustaan, perehdytään sen toiminnallisuuksiin ja erilaisiin mahdollisuuksiin parantaa omaa myyntiään palvelun avulla.

Kouluttajana toimii Doerzin perustaja ja toimitusjohtaja Tomi Virtanen.

Ilmoittautua voi täällä: https://link.webropol.com/s/doerz-koulutus. Etäinfoon voit ilmoittautua 4.10. asti ja lähityöpajaan 26.10. asti.

Koulutus on osa Joensuun kaupungin halinnoimaa Visit Joensuu -matkailupalvelun käynnistämishanketta, jota rahoittaa Pohjois-Karjalan maakuntaliitto.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.