Sisältöjulkaisija

angle-left Viisaan liikkujan aamupalaa jaossa torstaina 22. syyskuuta Euroopan liikkujan viikolla

Viisaan liikkujan aamupalaa jaossa torstaina 22. syyskuuta Euroopan liikkujan viikolla

Euroopan liikkujan viikkoa vietetään 16.–22. syyskuuta. Joensuun kaupunki viettää viikkoa tarjoamalla pientä aamupalaa työmatkalaisille ja muille liikkujille kahden kävely- ja pyöräilyreitin varrella.

Aamupalaa on tarjolla torstaina 22. päivä kello 7.30–9.00 Penttilänkadun alkupäässä sekä Salpakadun ja Salpakankaankadun risteyksessä.

Myös Joensuun seudun joukkoliikenne on mukana Euroopan liikkujan viikossa tarjoamalla asiakkailleen maksuttomat bussimatkat torstaina 22. päivä. Tuona Auton vapaapäivänä myös Joensuun kaupungin omat työntekijät on haastettu tulemaan töihin jollain muulla välineellä kuin yksin omalla autolla.

Liikkujan viikon aamupalatempauksen järjestävät Joensuun kaupungilta liikuntapalvelut, ympäristönsuojelu ja työllisyyspalveluiden Taitamo.

Kansainvälistä Liikkujan viikkoa vietetään vuosittain 16.–22. syyskuuta. Viikon aikana eurooppalaiset kaupungit ja kunnat järjestävät tapahtumia ja edistävät pysyvillä toimilla fiksua liikkumista. Ihmisiä kannustetaan kiinnittämään huomiota omiin, arkisiin liikkumisvalintoihin ja niiden vaikutuksiin ympäristöön, yhteiskuntaan ja terveyteen.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.