Sisältöjulkaisija

angle-left Viherrakennuttaja Hannu T. Holopaiselle myönnetty Vuoden kaupunkikeskustateko -palkinto

Viherrakennuttaja Hannu T. Holopaiselle myönnetty Vuoden kaupunkikeskustateko -palkinto

Vuoden kaupunkikeskustateko -palkinto on myönnetty tänä vuonna Joensuun kaupungin viherrakennuttaja Hannu T. Holopaiselle. Palkinnon myönsi Joensuun kaupunkikeskustayhdistys VIRTA.

Vuoden kaupunkikeskustatekoa etsittiin yleisövinkkauksena sekä äänestyksenä yhdessä kaupunkilehti Karjalan Heilin kanssa. Holopainen sai puolet annetuista äänistä. Kilpailun tarkoituksena on korostaa kaupunkikeskustan merkitystä Joensuulle sekä nostaa esille Joensuun kehittämistä eteenpäin vieviä ilmiöitä ja tekijöitä niiden takana.

Tänä keväänä eläköitynyt Holopainen on tehnyt merkittävän uran Joensuun kaupungin palveluksessa ja vaikuttanut työssään laaja-alaisesti kaupunkikuvaan, toimintaan, viihtyvyyteen ja kaikkien kaupunkilaisten elämään.

Hannu T. Holopaisen työ on jäänyt monelle piiloon, mutta hän on ollut vaikuttamassa moniin pieniin ja suuriin yksityiskohtiin, jotka vaikuttavat kaupunkilaisten elämään ja toimintaan keskustassa. Sen lisäksi, että kaupungin keskustassa puistoineen on paljon Holopaisen käsialaa, ovat monet ihmiset pystyneet tukeutumaan häneen. Yhteistyö eri ihmisten ja tahojen kanssa on ollut yksi hänen vahvuuksistaan, palkinnon perusteissa kerrotaan.

Kaupunkilehti Karjalan Heilille myönnettiin samassa sarjassa kunniamaininta.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.