Sisältöjulkaisija

angle-left Vielä ehdit hakemaan tukea toritapahtumille – avustushaku päättyy 24.2.

Vielä ehdit hakemaan tukea toritapahtumille – avustushaku päättyy 24.2.

Joensuun kaupunki kannustaa tapahtumien, tempauksien ja aktiviteettien järjestämiseen Torien timantti -pientapahtumatuella, jonka haku päättyy maanantaina 24.2.

Torien timantti -avustus on tarkoitettu Joensuun eri torialueilla järjestettävien yleisötapahtumien toteutukseen, eli kauppatorin lisäksi tapahtumia voi järjestää myös eri kaupunginosien sekä maaseutualueiden torialueilla. Haettavat tuet ovat 500 ja 1 000 euroa. Hakijan tulee olla joensuulainen yhdistys, yritys tai osuuskunta.

–  Oman tapahtumaidean tarkka ajankohta ei tarvitse olla vielä hakuvaiheessa lyöty lukkoon, vaikka sitä hakemuksessa kysytäänkin. Ajankohtaa miettiessä kannattaa kuitenkin käydä tarkistamassa eri torialueiden tämänhetkinen varaustilanne tilavajoensuu -nettisivustolta, kannustaa Joensuun kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen.

Tärkeimpänä kriteerinä avustusta saaville tapahtumille on, että ne ovat järjestettävissä vuoden 2020 aikana. Yhdeksi hakukriteereistä ja tuen saamisen ehdoiksi on myös nostettu tapahtuman suunnitelmallinen tiedottaminen sen kohderyhmille. Pientapahtumatuki painottuu ilmaistapahtumiin, mutta tukea voi hakea myös pääsymaksullisiin tapahtumiin, jolloin pääsymaksullisuus on perusteltava hakemuksessa.

Katso Torien timantti -pientapahtumatuen tarkemmat ohjeet ja säännöt

Torialueiden varaustilateen Tilava - tilavarauskalenterista

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.