Sisältöjulkaisija

angle-left Vesikko avaa ovensa maanantaina 6.7.

Vesikko avaa ovensa maanantaina 6.7.

Rantakylän uimahalli avattiin kuntalaisille 8.6. tietyin rajoituksin ja tavallista suppeammilla aukioloajoilla. Kuukautta myöhemmin Rantakylän uimahallin menee kiinni ja Virkistysuimala Vesikko jatkaa toimintaansa Rantakylän uimahallista tutuilla ehdoilla.

Virkistysuimala Vesikko on yleisölle avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8.30–16 ja tiistaisin ja torstaisin klo 11.30–19 välisen ajan. Lipunmyynti päättyy tuntia ennen ja altaasta tulee poistua 20 minuuttia ennen sulkemisaikaa. Aamun ensimmäinen puolitoistatuntia (klo 8.30–10) on tarkoitettu riskiryhmään kuuluville. Urheiluseurat käyttävät uimahallia vain yleisövuorojen ulkopuolella. Kyseiset aukioloajat ovat voimassa 6.7.–6.8.2020 välisen ajan. Perjantaina 7.8. Vesikko on suljettu henkilöstön koulutustilaisuuden vuoksi.

Vesikon saunat, kuntosali ja kahvio eivät ole käytössä eikä ohjattua ryhmätoimintaa pidetä. Myöskään uima-asuja ja pyyheitä ei vuokrata ulkopuolisille.

Riittävien turvavälien säilyttämiseksi uimahallin yleisömäärää on rajoitettu siten, että naisten ja miesten pukuhuoneissa voi kummassakin olla korkeintaan 40 henkilöä yhtä aikaa. Uimahallihenkilökunnan lisäksi tämä tarkoittaa maksimissaan 80 henkilöä. Henkilökunta valvoo turvavälien säilyttämistä.  

Turvavälien lisäksi uimahalleissa kiinnitetään erityistä huomiota hygienian säilyttämiseen. Uimahallin sisääntuloaulaan ja pukuhuoneisiin on lisätty käsihuuhdepaikat ja kosketuspintoja pyyhitään useita kertoja päivässä. Myös vesijuoksuvyöt pyyhitään jokaisen käyttäjän jälkeen.

Lisätietoa osoitteesta www.joensuu.fi/vesikko

 

Lisätietoa

Vesa Martiskainen
Liikuntapalvelupäällikkö
050 076 3930 / vesa.martiskainen@joensuu.fi

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.