Sisältöjulkaisija

angle-left Vastaa liikunnan uutiskirjeen sisältötoiveita koskevaan kyselyyn!

Vastaa liikunnan uutiskirjeen sisältötoiveita koskevaan kyselyyn!

Marraskuussa 2020 käyttöönotettavalla uutiskirjeellä monipuolistetaan liikuntapalvelujen viestintää ja tuodaan tietoa henkilökohtaisesti kuntalaisten saataville. Lokakuun ajan on mahdollista osallistua uutiskirjeen sisältöjen ideointiin.

Joensuun liikuntapalveluissa otetaan käyttöön uutiskirje. Uutiskirjeessä esitetään liikuntapalvelujen eri viestintäkanavissa uutisoituja ajankohtaisia asioita ja yleistä tietoa kaupungin liikuntamahdollisuuksista sekä valotetaan hieman mm. liikuntapaikkojen ylläpidon taustalla vaikuttavia tekijöitä. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa ja sen voi kuka tahansa itse tilata ja halutessaan myös perua.

Parhaillaan käynnissä on uutiskirjeen sisältöjä koskevien toiveiden kartoitus. Lokakuun aikana sähköiseen kyselyyn vastaamalla voi jättää liikuntapalveluille ehdotuksia siitä, mistä asioista haluaisi uutiskirjeestä lukea. Kyselyyn vastaamalla voi osallistua myös uimahallilippujen arvontaan. Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/2F3DA400022F80B9

Uutiskirjeen käyttöönotto liittyy liikuntapalvelujen viestinnän uudentamiseen, jonka tavoitteena on entistä paremmin tavoittaa ja palvella eri kohderyhmiä, tuoda liikuntapalveluja lähemmäs kuntalaista ja viestinnän avulla lisätä kuntalaisten liikkumista. Uutiskirjeen lisäksi liikuntapalvelut viestii mm. nettisivujen, sosiaalisen median (facebook, instagram), nettisivujen, mediatiedotteiden, Joensuun Uutisten sekä liikuntapaikoilta ja mm. keskustan torilta löytyvien info-taulujen avulla.

 

Lisätietoa

Anu Korhonen
liikuntasuunnittelija
anu.korhonen@joensuu.fi
p. 050 5906530

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.