Sisältöjulkaisija

angle-left Vanhan valtatien ja Kukkosentien risteykseen rakennetaan alikulkusilta

Vanhan valtatien ja Kukkosentien risteykseen rakennetaan alikulkusilta

Vanhan valtatien ja Kukkosentien risteykseen rakennetaan alikulkusilta. Samalla Kukkosentie muutetaan jalankulku- ja pyörätieksi sekä rakennetaan varaus moottorikelkkareitille.

Urakoitsija on aloittanut rakennustyöt urakka-alueella valmistelevilla töillä. Siltatyömaan ohitse on rakennettu kiertotie ja liikennettä ohjataan työnaikaisilla liikennevalojärjestelyillä. Kiertotiellä liikenne kulkee yhteen suuntaan kerrallaan valo-ohjauksen mukaisesti.

Kiertotiejärjestelyt ovat ensisijaisesti joukkoliikenteelle tarkoitettu. Henkilöautoilijoita pyydetään välttämään kulkua työmaan ohitse ja valitsemaan vaihtoehtoinen reitti Karhunkaaren kautta.

Kukkosentie muutetaan jalankulun ja pyöräilyn väyläksi. Jalankulkijat ja pyöräilijät kulkevat alikulkusillan valmistuttua sen alitse ja Vanhan valtatien suunnassa uudella sillalla. Näillä järjestelyillä parannetaan turvallisuutta alueen asutuksen lisääntyessä.

Työt jatkuvat siltapaikan maanrakennustöillä ja sillan perustamistöillä. Rakennusurakka viimeistelytöineen valmistuu 13.8. mennessä.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.