Sisältöjulkaisija

angle-left Kesän 2019 uimakoulupaikat ostettavissa torstaina 2.5.

Kesän 2019 uimakoulupaikat ostettavissa torstaina 2.5

Joensuun kaupungin liikuntapalvelujen järjestämien uimakoulujen paikat tulevat myyntiin maanantaina 2.5. klo 9.00. Paikan uimakouluun voi ostaa osoitteesta https://verkkokauppa.jns.fi/uimakoulut. Uimakoulujen ajankohdat ja ryhmät ovat jo nyt verkkokaupassa selailtavissa.

Uimakouluja järjestetään Virkistysuimala Vesikossa ja Rantakylän uimahallissa neljässä eri tasoryhmässä. Tasoryhmien tavoitteet vaihtelevat veteen totuttelusta erilaisten uintitekniikoiden harjoitteluun.

Uimakoulut toteutetaan kolmena eri ajanjaksona yhteensä 35 eri ryhmässä. Ensimmäinen jakso alkaa maanantaina 3.6. ja viimeinen 15.7. Kukin uimakouluryhmä kokoontuu samaan kellonaikaan jokaisena arkipäivänä kahden viikon ajan.

Tarkempiin tasoryhmien määritelmiin sekä ryhmien aikatauluihin voi tutustua osoitteessa www.joensuu.fi/uimakoulut.

Keskusta-alueen uimahalleissa järjestettävien uimakoulujen lisäksi Enossa ja Kiihtelysvaarassa järjestetään rantauimakouluja heinäkuussa 2019. Tulevalle kesälle rantauimakouluja uudistetaan siten, että tarjontaa tulee olemaan myös koko perheelle. tarkemmin asiasta tiedotetaan huhtikuun aikana. Paikkaa rantauimakouluihin ei voi ostaa verkkokaupasta, vaan sitä haetaan erillisellä lomakkeella. Lomake ja lisätiedot päivitetään keväämmällä osoitteeseen www.joensuu.fi/uimakoulut.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.