Sisältöjulkaisija

angle-left Useita koronavirukselle altistumisia Joensuussa: altistumispaikat kootusti Siun soten verkkosivuilta

Useita koronavirukselle altistumisia Joensuussa: altistumispaikat kootusti Siun soten verkkosivuilta

Siun soten toiminta-alueella on varmistunut keskiviikon 18.11. aikana viisi uutta koronavirustartuntaa, joihin liittyy mahdollisia altistumisia muun muassa liikuntapaikoissa ja ravintoloissa perjantain ja lauantain 13.–14. marraskuuta aikana.

Kaikki altistumistilanteet ovat tapahtuneet Joensuussa. Tiedot on koottu Siun soten verkkosivuille www.siunsote.fi/koronaviruksen-altistumispaikat, jonne jatkossa kootaan ajantasainen tieto altistumispaikoista ja -ajoista. Samassa paikassa samaan aikaan asioineiden henkilöiden tulee tarkkailla oireitaan ja ottaa yhteyttä terveydenhuoltoon lievissäkin oireissa. 

Siun sote julkaisee sivuillaan tiedot sellaisista julkisista altistumispaikoista, joissa kaikkia altistuneita ei pystytä nimeämään ja henkilökohtaisesti tavoittamaan. Jos kaikki altistuneet ovat tiedossa ja heihin on oltu suoraan yhteydessä, ei tällaista altistumispaikkaa päivitetä listalle.

Listaa altistumispaikoista päivitetään säännöllisesti ja listalta poistetaan ne paikat, joiden altistumisvaarasta on kulunut yli 10 päivää. Listaukseen päivitetään tiedot, jotka ovat Siun soten jäljitystiimin tiedossa ja varmistettuja.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.