Sisältöjulkaisija

angle-left Urheiluseuraverkoston tapaaminen Islolla torstaina 13.10.

Urheiluseuraverkoston tapaaminen Islolla torstaina 13.10.

Keväällä 2022 pidetty Joensuun Seuraverkoston tapaaminen kokosi lähes 40 seuratoimijaa. Illan
päällimmäisenä toiveena oli, että Seuraverkostojen tapaamisia jatkettaisiin
säännöllisesti.

Näin myös tapahtuu, ja seuraava Joensuun Seuraverkoston tapaaminen järjestetään torstaina 13.10.2022 klo 18.00-20.30 Itä-Suomen Liikuntaopistolla. Aloituskahvit tarjolla kello 17.45 alkaen.
 

Seuraverkoston tapaamisen aiheina mm.

Yhteistyöllä tukea seuratoimintaan: Kuinka voimme auttaa?

Joensuun liikuntapalvelut, Urheiluakatemia, Islo ja Pokali ovat tiivistäneet yhteistyötä. Samalla on mietitty yhteisiä toimia seuratoimijoiden tukemiseksi. Tule mukaan kuulemaan suunnitelmista ja kertomaan seurasi toiveista.

Rakennetaan yhdessä toimiva seuraverkosto

Mitä sinä seurasi edustajana odotat Joensuun Seuraverkoston toiminnalta? Millä toimenpiteillä Seuraverkostosta syntyy seurojen ja taustaorganisaatioiden yhteinen ja tiivis toimijaverkosto? Kuinka organisoidumme?

Urheilukaupunki Joensuu -ohjelma

Seurojen elinvoimaisuuden tukeminen on yksi Urheilukaupunki Joensuu -ohjelman painopisteistä. Mitä ohjelman linjaukset tarkoittavat arjessa? Vieraana Joensuun kaupungin strategiajohtaja Sami Laakkonen.

Seurojen rahoitusmahdollisuuksia

Seuratuen haku lähestyy. Laadukkailla hankehakemuksilla ja seurojen yhteistyöllä isompaa tukea tarjolla. Muut ajankohtaiset tarjolla olevat rahoitusmahdollisuudet.

 

>>> Ilmoittaudu Seuraverkoston tapaamiseen viimeistään tiistaina 11.10.2022 täältä

HUOM. Ennen tapaamista toivomme teidän vastaavan lyhyeen ennakkokyselyyn, jonka yhteenvetoa voimme hyödyntää tapaamisen yhteissuunnittelun pohjana. Ennakkokyselyyn tästä.