Sisältöjulkaisija

angle-left Ulkovalaistuksesta kerätään jälleen palautetta

Ulkovalaistuksesta kerätään jälleen palautetta

Joensuun kaupunki toivoo kaupunkilaisilta palautetta ulkovalaistuksesta. Juuri avatulla kyselyllä selvitetään, kuinka tyytyväisiä joensuulaiset ovat katujen ja puistojen valaistukseen. Vastausten perusteella halutaan löytää ulkovalaistuksen keskeiset kehittämistarpeet ja samalla arvioida, kuinka ulkovalaistustyötä tekevät ovat onnistuneet työssään.

Palautetta kerätään vastaavalla kyselyllä nyt neljättä kertaa. Aiemmin saatua palautetta on hyödynnetty valaistuksen suunnittelussa.

– Tämän vuoden valaisinvaihtoihin otettiin mukaan useita puistokohteita osittain viimevuoden palautekyselyn palautteiden ja osittain talvihuollettavuuden perusteella. Muuten on panostettu pimeiden valaisimien korjauksiin, josta myös on mainintoja kyselyssä, kertoo rakennuttaja Janne Kettunen.

Osallistumalla kyselyyn voi sekä vaikuttaa oman asuinalueensa kehittämiseen että osallistua samalla viiden palkinnon arvontaan. Vaihtoehtoiset palkinnot ovat lippupaketti virkistysuimala Vesikkoon, lippu kaupunginteatterin näytökseen tai kaupunginorkesterin konserttiin.

Kysely on osoitteessa https://research.innolink.fi/tutkimus/joensuu/2171/. Kysely on myös osoitteessa www.joensuu.fi/kyselyt.

Vastaamiseen kuluu parisen minuuttia ja vastaaminen on nimetöntä. Kysely on avoinna 6.12. saakka.

Tavoitteena on saada jälleen noin 1 000 vastausta. Aiempiin kyselytuloksiin voi perehtyä sivulla www.joensuu.fi/hoito-ja-kunnossapito.