Sisältöjulkaisija

angle-left Uimaharjun kuntosalilla terveyspäivä 17.1.

Uimaharjun kuntosalilla terveyspäivä 17.1.

Tiistaina 17. tammikuuta vietetään Uimaharjun uusitulla kuntosalilla kaikille avointa terveyspäivää. Kello 10–18 välisenä aikana kuntosalille pääsee tutustumaan ja harjoittelemaan maksutta. Salilla opastetaan laitteiden käyttöä, jaetaan tietoa liikuntaryhmistä ja neuvotaan kunto-ohjelmien laadinnassa niin aloittelijoita kuin kokeneempia treenaajia. Päivän aikana voi myös testata puristusvoimaa sekä tehdä tasapainotestejä sekä edullisia InBody-mittauksia. InBody-mittaukset voi maksaa vain käteisellä.

Tammikuussa monet aktivoituvat kuntoilun suhteen ja on hyvä saada ammattilaisten vinkkejä kuntosalin käyttöön. Lihaskunnon ylläpito on tärkeää kaikenikäisille ja siksi siihen halutaan kannustaa. Terveyspäiviä pidetään pitäjillä muutenkin kevään ja syksyn mittaan, kertoo Joensuun kaupungin liikuntakoordinaattori Antti Korhonen.

Uimaharjun kuntosalia päivitettiin loppuvuoden aikana. Kuntosalille hankittiin uutta laitteistoa ja pintoja uusittiin. Terveyspäivän järjestävät Joensuun kaupunki, Pohjois-Karjalan Liikunta ja Joensuun seudun kansalaisopisto.

Terveyspäivä järjestetään Uimaharjun kuntosalilla osoitteessa Jaakonkankaantie 16. Päivään kuuluu myös kahvitarjoilu.


Lisätietoa

Antti Korhonen
Liikuntakoordinaattori
antti.korhonen@joensuu.fi / 050 359 8661

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.