Sisältöjulkaisija

angle-left Tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen vierailee SM-viikolla Joensuussa

Tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen vierailee SM-viikolla Joensuussa

Savonlinnasta kotoisin oleva tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen osallistuu Joensuussa järjestävälle SM-viikolle lauantaina 1. helmikuuta.

Kososella on varsin vaikuttava oma urheilutausta, hänellä on muun muassa hiihtosuunnistuksen maailmanmestaruus. Näin ollen Kososen ohjelmaan kuuluvat SM-viikon lajeista luontevasti Kontiolahden ampumahiihtostadionilla kisattavat hiihtosuunnistus ja koirahiihto.

Lisäksi hän vierailee SM-viikon hermokeskuksessa Joensuu Areenassa, jossa kilpaillaan lauantaina seitsemässä lajissa.

– Olen iloinen ja ylpeä saadessamme esitellä ministerille suomalaisen urheilun monimuotoisuutta. SM-viikko on esitellyt urheilua rakastavalle yleisölle vuosien saatossa jo yli 50 urheilulajia. Joensuussakin on mukana muutamia uusia tuttavuuksia, toteaa Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen.

Joensuussa järjestettävä SM-viikko on järjestyksessään viides, ja toinen talvitapahtuma. Esa Niemi, KOKO Tapahtuman puheenjohtaja, on varsin tyytyväinen tapahtuman aattona.

– Joensuu on loistava paikka talvikisoille, ja onneksi saimme tänne sopivan lumiset puitteet ihan viime metreillä. Yhteistyö paikallisten toimijoiden kanssa on ollut sujuvaa, ja heidän innovatiivisuutensa ja aktiivisuutensa on ollut vertaansa vailla. Toivotan ministeri Kososen lämpimästi tervetulleeksi SM-viikolle.

SM-viikko kuuluu Olympiakomitean palvelukirjoon ja sen järjestämisestä vastaavat KOKO Tapahtuma, Yle, lajiliitot sekä Joensuun kaupunki.

SM-viikon ohjelma ja aikataulut: www.sm-viikko.fi

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.