Sisältöjulkaisija

angle-left Tapahtumakesä huipentuu Joen Yöhön

Tapahtumakesä huipentuu Joen Yöhön

Joensuun vilkas tapahtumakesä huipentuu jälleen elokuun lopussa kaupunkilaisten omaan Joen Yö -kaupunkifestivaaliin. Perjantaina 23.8 järjestettävä tapahtuma levittyy kaupungin keskustaan ja erityisesti Kauppatorin ja Ilosaaren väliselle alueelle, ja tarjoaa kiinnostavaa kuultavaa, nähtävää ja maistettavaa jokaiselle. Vuoden 2019 erikoisuutena nähdään Joensuun Kaupunginorkesterin keikka uudelle Torilavalla pimenevässä elokuun illassa. Samalla myös Ilosaaresta tuttu juomatapahtuma siirtyy Torille.

Haku Joen Yön esiintyjäksi on käynnissä ja luvassa on varmasti mukaansatempaavaa ohjelmaa niin tutuissa kuin erikoisemmissakin paikoissa. Esityksesi tai tempauksesi voi olla mitä vain perinteisemmistä musiikki- ja teatteriesityksistä vaikkapa runonlausuntaan tai tilataiteeseen. Valittuihin esiintyjiin otetaan erikseen yhteyttä hakuajan loputtua.

Järjestöbulevardi siirtyy matkustajasatamasta keskeisemmälle paikalle: Torikadulle Vapaudenpuiston ja Kauppatorin väliselle alueelle. Toimintaansa esittelemään tulevat järjestöt pääsevät varaamaan paikkansa Joen Yön nettisivuilla. Jokainen toimija voi pystyttää järjestöbulevardille oman, rakenteiltaan turvallisen esittelytelttansa.

 

Ilmoittautuminen on auki!

Joen Yön esiintyjä- ja järjestöilmoittautuminen on auki ja päättyy sunnuntaina 19.5. Ilmoittautuminen tehdään tapahtuman verkkosivujen kautta osoitteessa www.joenyo.fi.

Joen Yö tarjoaa kaikenikäisille pääsymaksuttomia kulttuuri- ja taide-elämyksiä levittäytyen kaupungin keskustaan. Tapahtuman järjestää Joensuun kaupungin kulttuuripalvelut ja sen käytännön tuotannosta vastaa Kerubi.

 

Lisätietoja,

Sari Suvanto – Joensuun kaupungin kulttuuripalvelut

sari.suvanto@jns.fi, 050 543 1906


Jarno Pitko - Kerubi jarno.pitko@kerubi.fi, 050 550 6728

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.