Sisältöjulkaisija

angle-left Syyslomalla ohjelmallisia nuorten iltoja, yönuokkareita ja kyytejä liikuntakeskuksen avajaisiin

Syyslomalla ohjelmallisia nuorten iltoja, yönuokkareita ja kyytejä liikuntakeskuksen avajaisiin

Syyslomaviikolla 16.–22. lokakuuta nuorisopalveluiden toimipisteissä Joensuussa tarjotaan paljon maksutonta toimintaa lapsille ja nuorille.

Luvassa on niin tuttua puuhailua nuorisotaloilla, yökahvila ja yönuokkareita kuin kyytejä Sirkkalan liikuntakeskuksen avajaisiin.

– Syyslomaviikolla perinteisiin nuorten iltoihin sisällytetään jotain extraa arkeen verrattuna, kuten visailuja, kisailuja, ja erilaisia teemoja rennon tekemisen merkeissä, kertoo syysloman suunnitelmista nuorisotyön suunnittelija Annu Jantunen.

Syyslomaviikon sisällöistä on ajankohtaisimmat tiedot ja mahdolliset ilmoittautumisohjeet nuorisotilojen somekanavissa. Tekemistä voi hakea myös harrastuskalenterista: harrastuskalenteri.fi.

Syysloman ohjelmaa

Nuorisokeskus Whisper Iso Myyssä on avoinna nuorille maanantaina, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina kello 14–20.
 
Uusiin remontoituihin tiloihin Pataluodon koulun yhteyteen palannut Rantakylän nuorisotila Bobo on avoinna 4.–6.-luokkalaisille tiistaina kello 14–18 sekä 7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille keskiviikkona ja perjantaina kello 16–22.
 
Nepenmäen nuorisotila Nepelässä järjestetään toimintaa alakoululaisille tiistaina kello 12–16 ja keskiviikkona lähdetään maksuttomalle elokuvaretkelle 10 ensimmäisenä ilmoittautuneen alakoululaisen kanssa.
 
Reijolan yhteisötalon toimintoja ovat Supersyyspäivä 1.–6.-luokkalaisille keskiviikkona kello 13–18 ja nuorten yökahvila lauantaina kello 16–02. Hammaslahden nuorisotilalla vietetään nuorten iltaa perjantaina kello 16–22.
 
Tuupovaaran nuorisotilalla järjestetään yläkouluikäisille maanantaista tiistaihin kestävä yönuokkari, jonne on ennakkoilmoittautuminen.
 
Keskiviikon ja torstain välisenä yönä Uimaharjun nuorisotila Nokella on Nuokkarin yö -tapahtuma, joka on suunnattu kaikille vähintään 7.-luokkalaisille nuorille. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen.
 
Enon nuorisotilalla vietetään nuorten yökahvilaa perjantaina kello 18–24.

Sirkkalan liikkumiskeskuksen avajaisiin kyytejä nuorille

Sirkkalan liikkumiskeskuksessa avajaisia juhlitaan syyslomaviikon maanantaina ja keskiviikkona kello 12–18 ja torstaina klo 12–20. Avajaispäivien ohjelmassa on muun muassa vaihtuvia esiintyjiä, työpajoja, palloilulajien kokeilua, kiipeilyä, e-sport-kokeiluja ja tarjoiluja.

Uimaharjusta ja Enosta järjestetään nuorten kyyditys avajaistapahtumaan maanantaina, Reijolasta ja Hammaslahdesta torstaina. Ilmoittautuminen kyydityksiin on harrastuskalenterissa osoitteessa harrastuskalenteri.fi.
 

Lue myös:

Sirkkala soikoon! -ilta täydentää liikkumiskeskuksen avajaisviikkoa