Sisältöjulkaisija

angle-left Syys­lo­mal­la Joen­suu Aree­nalla ja jää­hal­lil­la maksuttomia ylei­sö­vuo­ro­ja

Syys­lo­mal­la Joen­suu Aree­nalla ja jää­hal­lil­la maksuttomia ylei­sö­vuo­ro­ja


Joensuu Areenalla yleisövuoroja on maanantaista perjantaihin 17.–21.10.2022 kello 9–15 välisenä aikana. Yleisön käytössä olevilla kentillä voi mm. pelailla eri pallopelejä. Yleisurheilualueilla voi juosta tai hypätä pituushyppyä. Myös kuntosali on yli 15-vuotiaiden vapaassa käytössä.

Yleisövuorojen ajankohdat kentillä 1+2 sekä kuntosalille ovat pääosin klo 9–15 muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Yleisurheilualueilla yleisövuorot ovat klo 12–15 välillä.

Varaa mukaasi tarvittavat mailat ja pallot sekä ennen kaikkea sisäjalkineet. Areenalla ei ole lainattavia pelivälineitä. Huom. kyseisenä ajankohtana Areenalla on myös joitakin ennakkoon varattuja vuoroja. Varattujen vuorojen aikana kyseisille kenttäalueille meno on yleisöltä kielletty.

Mehtimäen jäähallissa on vuoroja sekä mailattomille että mailallisille luistelijoille. Yleisövuorolaisille kulku jäähalliin tapahtuu pääovesta. Kulloinkin yleisön käytössä olevan pukukopin voi tarkistaa jäähallin aulasta.

Areenan ja jäähallin yleisövuorot sekä muiden varattujen vuorojen ajankohdat voi tarkistaa osoitteesta www.tilavajoensuu.fi. Muistathan tarkistaa etukäteen Tilavasta mikä tila on varattu yleisövuorolle.

Liikunnallista syyslomaviikkoa kaikille!

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.