Sisältöjulkaisija

angle-left Sorjosen kolmatta kautta esitetään ennakkoon joensuulaisille 26.11.

Sorjosen kolmatta kautta esitetään ennakkoon joensuulaisille 26.11.

Fisher King Oy:n tuottaman televisiosarjan Sorjosen kolmatta tuotantokautta esitellään Joensuussa ennakkonäytöksessä tiistaina 26.11. kello 19 alkaen.

Lappeenrantaan sijoittuvaa rikosdraamaa kuvattiin Joensuun seudulla tammi–helmikuussa 2019 ja nyt kaupunkilaisilla on mahdollisuus kurkistaa uuden Sorjosen tarinaan ja Pohjois-Karjalan talvisiin maisemiin ennakolta.

– Perinteisen kutsuvierasensi-illan sijaan haluamme kutsua joensuulaisia Sorjosen faneja mukaan ennakkonäytökseen. Sorjosen toteutus Joensuussa oli mieletön projekti ja se kiinnosti paikallisia todella paljon. On hienoa, että nyt joensuulaiset voivat ennakolta kurkistaa uuden Sorjosen maailmaan, kertoo Joensuun kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen.

Sorjonen-televisiosarjan kolmas tuotantokausi julkaistaan kokonaisuudessaan Yle Areenassa perjantaina 29.11. Sarja on ollut katsojamenestys. Sorjosen toinen kausi tavoitti ensimmäisen viikon aikana 1 650 000 katsojaa televisiossa ja Yle Areenassa. Areenan kautta sarjaa on katsottu yli kolme miljoonaa kertaa. Sorjosen ensimmäinen ja toinen kausi ovat saaneet myös laajan, 180 maan levityksen maailmalla.

– Joensuun seudulla oli erinomaiset talviolosuhteet kuvata Sorjosta ja hyytävät maisemat sopivat erinomaisesti tarinaan. Kolmannella kaudella luvassa on varmasti yllätyksellisiä tapauksia, koskettavia ihmiskohtaloita sekä rikosjuonia, jotka eivät ole sieltä kaikkein yksinkertaisimmasta päästä ratkaista, kertoo sarjan luoja Miikko Oikkonen.

Sadalla kaupunkilaisella on mahdollisuus osallistua Sorjosen kolmannen tuotantokauden esittelyyn elokuvateatterikeskus Tapiossa tiistaina 26.11. kello 19 alkaen. Tilaisuuteen on ilmoittautuminen käynnissä osoitteessa www.joensuu.fi/sorjonen. Suora linkki lomakkeeseen: https://link.webropolsurveys.com/S/AE3F89F6D71AE9EA

Sorjosen kolmannen tuotantokauden ennakkonäytös järjestetään yhteistyössä Fisher King Oy:n ja Riverian kanssa.

Sorjonen-sarjan on luonut Miikko Oikkonen. Pääosissa muun muassa Ville Virtanen, Matleena Kuusniemi, Anu Sinisalo, Ilkka Villi, Olivia Ainali ja Lenita Susi.

Sorjonen-sarjan roolihahmot