Sisältöjulkaisija

angle-left Siun sote: Walk in -rokotus kaikille yli 16-vuotiaille keskiviikkona 11.8.

Walk in -rokotus kaikille yli 16-vuotiaille keskiviikkona 11.8.

Siun sote järjestää keskiviikkona 11.8. kello 17–19 Walk in -rokotuksen kaikille yli 16-vuotiaille. Tilaisuus järjestetään Malmikatu 9 sijaitsevassa rokotuspisteessä.

Tarjolla on noin 200 Modernan rokotetta. Rokotustilaisuudessa annetaan sekä 1. rokoteannoksia että tehosterokotteita henkilöille, jotka haluavat aikaistaa rokotusta. Tehosterokotteita annetaan aikaisintaan 8 viikon kuluttua ensimmäisestä rokoteannoksesta. Näin ollen Walk in -rokotuksessa tehosterokote annetaan vain 16.6. tai sitä ennen 1. rokoteannoksen saaneille henkilöille.

Walk in -rokotus toisen asteen ammattioppilaitosten opiskelijoille

Siun sote järjestää toisen asteen ammattioppilaitosten opiskelijoille suunnatun Walk in -rokotustilaisuuden keskiviikkona 11.8. kello 12–15. Rokotustilaisuus järjestetään Joensuussa Riverian Peltolan kampuksella osoitteessa Peltolankatu 1 (asuntolatorni 2, 2.krs).

Walk in -rokotuksessa koronarokotus on mahdollista ottaa ilman ajanvarausta. Keskiviikon tilaisuudessa on tarjolla noin 100 Modernan koronarokotetta. Rokotteet annetaan saapumisjärjestyksessä.

Siun soten suunnitelmissa on toteuttaa toisen asteen opiskelijoiden Walk in -rokotus myös ensi viikolla. Tarkemmasta ajasta ja paikasta tiedotetaan myöhemmin.

Walk in -rokotuksia järjestetään myös Joensuun lukioissa. Lukiot tiedottavat tilaisuuksista omissa kanavissaan.

12–15-vuotiaat rokotetaan kouluterveydenhuollossa – rokotus mahdollinen myös ajanvarauksen kautta

12–15-vuotiaiden nuorten koronarokotuksia järjestetään koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa erillisten koulukohtaisten suunnitelmien mukaan lähiviikkojen aikana 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille koululaisille ja opiskelijoille. Siun sote tiedottaa koulu- ja luokkakohtaiset rokotusajat sekä mahdolliset koululaisia koskevat Walk in -rokotusajat Wilman kautta. Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon rokotusaikoja ei voi varata verkkoajanvarauksen kautta, vaan rokotusajat sovitaan koulun kautta.

Kaikki vuonna 2009 tai sitä ennen syntyneet (12 vuotta täyttäneet) voivat myös varata ajan koronarokotukseen Siun soten rokotuspisteisiin verkkoajanvarauksen kautta. Linkki ja ohjeet ajanvaraukseen löytyvät osoitteesta www.siunsote.fi/koronarokotukset. Rokotusaika on mahdollista varata myös puhelimitse maanantaisin kello 8–9 numerosta 013 330 2131. Verkko- ja puhelinajanvarauksen kautta ei voi varata aikaa kouluissa tai oppilaitoksissa järjestettäviin rokotuksiin.