Sisältöjulkaisija

angle-left Siun sote: Massarokotustilaisuus Joensuussa 15.1.2022 klo 10–16

Massarokotustilaisuus Joensuussa 15.1.2022 klo 10–16

Joensuussa järjestetään ilman ajanvarausta toteutettava massarokotuspäivä lauantaina 15.1.2022 klo 10–16 osoitteessa Malmikatu 9. Tarjolla on 600 koronarokoteannosta. Rokotuksia jatketaan klo 16 asti tai siihen saakka, kun rokotteita riittää.

– Kannattaa seurata Siun soten Facebook-kanavaa. Pyrimme ilmoittamaan siellä jonotilanteesta sekä mikäli rokotteet loppuvat ennen kello 16, mainitsee osastonhoitaja Päivi Nyberg koronarokotusten koordinaatiotiimistä.

Rokotukset toteutetaan vuoronumeroilla. Jonottamiseen ulkona on syytä varautua pukeutumalla sään mukaisesti. Tilaisuudessa annetaan 1. ja 2. rokotteita sekä 3. rokoteannoksia.

– Rokotukseen tulevien on hyvä muistaa turvavälit myös ulkona odottaessa ja kasvomaskien käyttö. Sisälle rokotustiloihin otamme kerrallaan vain 20 ihmistä, että voimme taata turvavälit ja pitää massarokotustilaisuuden turvallisesti, mainitsee infektiolääkäri Jukka Heikkinen.

Rokotustilaisuudessa on käytössä Biontech-Pfizerin koronarokote. 3. koronarokotteen rokotustilaisuudessa voivat ottaa seuraavat ryhmät:

- 18–59-vuotiaat sairauden perusteella riskiryhmään kuuluvat, joiden 2. koronarokotteesta on kulunut vähintään kolme kuukautta
- 60–69-vuotiaat, joiden 2. koronarokotteesta on kulunut vähintään kolme kuukautta.
- perusterveet 40–59-vuotiaat, joiden 2. koronarokotteesta on kulunut vähintään neljä kuukautta.
- rokotusvuorossa oleva sote-henkilöstö, kun 2. koronarokotteesta on kulunut vähintään 3 kuukautta.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.