Sisältöjulkaisija

angle-left Siun sote: Korona-altistumisia Joensuussa Riveriassa, esiopetuksessa ja yksityisessä kotihoidossa

Korona-altistumisia Joensuussa Riveriassa, esiopetuksessa ja yksityisessä kotihoidossa

Riverian Joensuun toimipisteestä 14 henkilöä on ohjattu oireseurantaan koronavirukselle altistumisen takia. Altistuminen on tapahtunut 29.9. ja samana päivänä noin klo 12-12.30 välillä on ollut mahdollista altistua virukselle myös Riverian opiskelijaravintolassa. Koulu on tiedottanut asiasta omissa kanavissaan ja välittänyt ohjeet oireseurannasta.

Hammaslahden esiopetuksessa 20 henkilöä on altistunut koronavirukselle 29.–30.9. välisenä aikana. Altistuneista 15 henkilöä on asetettu karanteeniin ja loput ohjattu oireseurantaan. Esiopetus on tiedottanut asiasta omissa kanavissaan ja välittänyt ohjeet oireseurannasta. Siun sotesta on oltu suoraan yhteydessä karanteeniin määrättyihin.

Yksityisessä kotihoidossa Joensuussa on lisäksi 30 henkilöä altistunut koronavirukselle 27.-29.9. välisenä aikana. Kolme henkilöä on määrätty karanteeniin ja loput ohjattu oireseurantaan. Toimija on tiedottanut asiakkaitaan ja heidän läheisiään asiasta sekä antanut ohjeet oireseurantaan. Siun sote on ollut suoraan yhteydessä karanteeniin määrättyihin.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.