Sisältöjulkaisija

angle-left Sirkkalan liikkumiskeskuksessa avoimia ovia toimijoille marras–joulukuussa

Sirkkalan liikkumiskeskuksessa avoimia ovia toimijoille marras–joulukuussa

Sirkkalan uudessa liikkumiskeskuksessa järjestetään kolme esittelytilaisuutta toimijoille ja vuorovarauksesta kiinnostuneille marras–joulukuussa.

Esittelyissä kerrotaan Sirkkalan tiloista ja vastataan kysymyksiin sekä vakiovuorojen varaajien että tapahtumien järjestäjien näkökulmasta.

Esittelytilaisuudet ovat

  • tiistaina 21. marraskuuta kello 15.30–17
  • torstaina 23. marraskuuta kello 11–13
  • tiistaina 12. joulukuuta kelo 15.30–17

Tilaisuudet ovat non-stop-luontoisia, eli paikalle voi tulla itselleen sopivana ajankohtana. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy eikä niihin tarvitse ennakkoon ilmoittautua.

Sirkkalan käyttövuorohakemuksia keväälle 2024 voi jättää 30. marraskuuta saakka. Vuorot jaetaan 1. tammikuuta alkaen. Tilaan otetaan sekä vakiovarauksia että tapahtumavarauksia. Taksat ja vuorojen jakoperusteet ovat osoitteessa joensuu.fi/sirkkalan-liikkumiskeskus.

Sirkkalan liikkumiskeskus on uudenlainen nuorille suunnattu matalan kynnyksen harrastustila. Siellä voi harrastaa monipuolisesti eri lajeja kuten e-urheilua, boulderointia, palloilulajeja, tanssia, parkouria ja paljon muuta. Tila tarjoaa myös mahdollisuudet monipuoliseen kulttuuritoimintaan esittävien taiteiden harjoittamiseen BlackBox-tilassa. Tila sopii erinomaisesti myös tapahtumien järjestämiseen.

Liikkumiskeskuksen osoite on Sirkkalantie 12 B.