Sisältöjulkaisija

angle-left Sinkkolassa vietetään maatilaviikkoa juhannuksen jälkeen

Sinkkolassa vietetään maatilaviikkoa juhannuksen jälkeen

Sinkkolan kotieläinpihassa vietetään maatilaviikkoa 25.–29. kesäkuuta. Kotieläinpiha, navetta, kesäkahvio ja askartelupaja ovat avoinna tuttuun tapaan tiistaista lauantaihin ja eläinteemaista erityisohjelmaa on pitkin viikkoa.

Tiistaina 25. kesäkuuta pidetään eläinteemainen hamahelmipaja kello 10–14 ja keskiviikkona on vohvelipäivä kello 10 lähtien. Vohveleita myydään niin kauan kuin niitä riittää. Keskiviikkona järjestetään myös eläintenhoitajan ohjaama eläinten esittelykierros kello 10 ja pihassa vierailevat kaverikoirat kello 10–13.

Torstaina 27. päivä pääsee poniajelulle kello 10–13 kolmen euron hintaan ja päärakennuksessa on jouhiaskartelua. Perjantaina labradorinnoutaja Amppa vierailee Sinkkolassa kello 10–13 ja kymmeneltä alkaa eläintenhoitajan ohjaama eläinten esittelykierros.

Lauantaina 29. päivä järjestetään lapsille vielä eläinteemainen toimintarata Vekarat Vikkeläks kello 10–13.

Maatilaviikolla askartelupajassa on teemana heppa-askartelu.

Sinkkolan kotieläinpiha on auki tiistaista lauantaihin kello 9–17 ja askartelupaja kello 10–14. Sinkkolan eläimet ulkoilevat päivittäin ja pihassa voi vierailla myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Alueelle ja askartelupajoihin on vapaa pääsy. Maatilaviikolla muutamat toiminnot ovat maksullisia ja maksuvälineenä käy käteinen.

Kotieläinpiha on Noljakassa osoitteessa Pesolantie 2.

Sinkkolasta on lisää osoitteessa joensuu.fi/sinkkola.