Sisältöjulkaisija

angle-left Sinkkolassa Pop up -päivä 16.6. ja Kulttuuripiha-tapahtuma 19.6.

Sinkkolassa Pop up -päivä 16.6. ja Kulttuuripiha-tapahtuma 19.6.

Sinkkolassa järjestetään ennen juhannusta kaksi kesäistä, kaikille avointa tapahtumaa.

Pop Up -päivää vietetään sunnuntaina 16.6. kello 10–14. Pihassa on vilttikirppis, johon voit tulla myymään ilman etukäteisilmoittautumista ja ilmaiseksi. Lisäksi pihassa pääsee kärrikyytiin Helinä-ponilla kello 10–12, kyyti maksaa 2,50 euroa. Pihalla on makkaranmyyntiä, kasvomaalausta 1 euro/maalaus sekä pihapelien pelailua. Tapahtumaan on vapaa pääsy.  Kahvio ja piha on avoinna kello 9–17.

Vuotuinen Kulttuuripiha-tapahtuma järjestetään Sinkkolan kotieläinpihassa keskiviikkona 19.6. kello 18–21. Tapahtumassa on tarjolla muun muassa villiyrttipeston valmistusta, itsetehtyjen jäätee- ja makujuomien maistelua, live-musiikkia ja mahdollisuus osallistua yhteisötaideteoksen tekoon.

Lisäksi tapahtumassa on perinteeksi muodostunut Tekeletori, jossa myytävänä on muotokuvapiirustuksia, koruja, tauluja ja kortteja yms. Tapahtumassa on mahdollisuus myös pelata pihapelejä kuten mölkkyä ja petankkia. Mukana tietysti myös Sinkkolan kotieläinpihan eläimet ja kahvio, joka palvelee koko tapahtuman ajan.

Kulttuuripiha-tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, sekä päihteetön. Tapahtuman järjestää Sinkkolan kotieläinpiha yhteistyössä Joensuun kaupungin nuorisopalveluiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kulttuuripiha Facebookissa: https://www.facebook.com/events/347773845921308/

Sinkkolan kotieläinpiha on osoitteessa Pensolantie 2. Sinkkolasta lisää: www.joensuu.fi/sinkkola

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.