Sisältöjulkaisija

angle-left Sinkkolassa kauden päättäjäiset ja pellehyppykisat 26. elokuuta

Sinkkolassa kauden päättäjäiset ja pellehyppykisat 26. elokuuta

Sinkkolan kotieläinpihan kesäkausi Joensuun Noljakassa lähestyy loppuaan ja kesä huipentuu päätöstapahtumaan lauantaina 26. elokuuta kello 10–13. Tämän maksuttoman tapahtuman järjestävät yhteistyössä Joensuun kaupungin nuorisopalvelut sekä Teatteri-Traktori.

Päätöstapahtumassa on mm. hevosajelua hintaan 3,50 euroa, kasvomaalausta eurolla, erilaisia piha-aktiviteetteja kuten jättisaippuakuplia ja keppihevosrata, Sinkkola-piirustuskisan taidenäyttely navetan ylisillä, askartelua Sinkkola-pajassa ja Harrastamisen Suomen Mallin esittelypiste. Päivä huipentuu pellehypyn Sinkkolan mestaruuskisoihin 2023 kesänäyttämöllä kello 12 alkaen.

– Kesäkauden päättäjäisissä on mukana koko Teatteri-Traktorin porukka ja pellehyppelyiden avoimiin Sinkkolan mestaruuskisoihin on valmistauduttu vuoden verran erittäin intervallisesti, toteaa kolminkertainen kakkonen, hyppelyveteraani Urmas M. Ahaaplätsky.

– Suoritusten yksityiskohtia kuten asuja, koreografioita ja musiikkivalintoja suojellaan kuin valtioneuvoston ruokalistaa. Mukaan mahtuu ja enempi on enempi, uimahyppelijä Urmas kertoo.

Hakulomake pellehyppykisoihin on tapahtuman nettisivuilla www.traktori.net/sinkkolan-kesakauden-paattajaiset. Osallistua voi joko itsekseen tai joukkueessa. Osallistumisen edellytyksenä on kohtuullinen huimataito.

Sinkkolan kotieläinpiha on avoinna kauden päättäjäispäivään 26. elokuuta asti ti–la kello 9–17, sunnuntaina kello 12–17. Maanantaisin kotieläinpiha on suljettu.

Katso kuvia viime vuoden pellehyppykisoista.