Sisältöjulkaisija

angle-left Sinkkolan päärakennus remonttiin – kotieläinpiha auki normaalisti

Sinkkolan päärakennus remonttiin –kotieläinpiha auki normaalisti

Tänä vuonna Sinkkolan kotieläinpihassa Joensuussa vietetään kesää erikoisjärjestelyin. Päärakennus poistuu käytöstä kattoremontin takia, mutta remontista huolimatta kesäkahvio, teatteri, askartelupajat ja eläintoiminta jatkuvat Sinkkolassa tänäkin kesänä.

– Remonttiaikataulujen varmistuttua informoimme tarkemmin päärakennuksen sulkemisesta. Näillä näkymin voimme toimia rakennuksessa kesäkuun puoliväliin asti, kertoo nuorisotyön suunnittelija Annu Jantunen.

– Päätalon sulkeminen remontin takia on tarvittava askel rakentamaan entistä kestävämpää Sinkkolaa vuosiksi eteenpäin, Jantunen jatkaa.

Sinkkolan kotieläinpiha on matalan kynnyksen matkailukohde Joensuun Noljakassa osoitteessa Pesolantie 2. Kaikille avoimessa kotieläinpihassa voi rapsutella eläimiä, käydä kesäteatterissa, juoda kupin kahvia kesäkahviossa ja osallistua askartelupajoihin.

Kotieläinpiha on avoinna 23.5.–26.8. Kesäkahvila, askartelupaja ja navetta ovat avoinna tiistaista lauantaihin, eläimet ulkoilevat joka päivä. Pihaan on vapaa pääsy.

Tänä vuonna Sinkkolan kotieläinpiha ei järjestä avajaistapahtumaa.

Sinkkolasta on lisää osoitteessa joensuu.fi/sinkkola.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.