Sisältöjulkaisija

angle-left Sini ja Iina testaavat Joensuuta kahden viikon ajan

Sini ja Iina testaavat Joensuuta kahden viikon ajan

Joensuun kaupunki järjesti kesäkuussa Testaa Joensuu -kilpailun, jossa etsittiin kahta henkilöä testaamaan Joensuuta kahden viikon ajaksi. Pakettiin kuuluvat VIP-liput Ilosaarirockiin, ilmainen majoitus Joensuun korkeimmassa kerrostalossa ja 1000 euron budjetti elämyksiin. Kilpailuun osallistui yhteensä 961 halukasta Joensuun testaajaa.  

Kilpailun voitti loimaalainen Sini Lindholm, joka tulee testaamaan Joensuuta ystävänsä Iina Ihanamäen kanssa ajalla 10.-23.7.2023. Sinin ja Iinan ohjelmaan kuuluvat Ilosaarirockin ohella muun muassa kaupungin ravintolatarjontaan ja lähiseudun luontokohteisiin tutustuminen sekä joensuulaisen arjen kokeminen karjalanpiirakoiden paistamisesta kirpparikierroksiin. 

- Haluamme näyttää parasta Joensuuta keskellä kesää, mutta tarjota myös mahdollisimman aidon kokemuksen siitä, millaista arki Suomen hienoimmassa kaupungissa on, toteaa Joensuun kaupungin projektikoordinaattori Janne Eerola.

Sinin ja Iinan kokemuksia Joensuusta on mahdollista seurata Joensuun kaupungin Instagram-tilillä @joensuu_idassa, jonka lisäksi testaajat jakavat kokemuksia myös omilla sosiaalisen median tileillään. Testaajien matkaa voi seurata aihetunnisteella #testaajoensuu.

Kilpailu on osa Joensuun muuttajamarkkinointikampanjaan. Joensuun strateginen tavoite on kasvaa 80 000 asukkaan kaupungiksi. Muuttajia varten on avattu verkkosivu muuta meille

Seuraa testaajia Instagramissa: 

@joensuu_idassa
@visitjoensuu
@sinisupreme
@ihaniina