Sisältöjulkaisija

angle-left Silmäpeliä Joen Yössä – Joensuun kaupunki kannustaa kasvomaskien käyttöön tapahtumissa

Silmäpeliä Joen Yössä – Joensuun kaupunki kannustaa kasvomaskien käyttöön tapahtumissa

Joen Yössä pelataan tänä vuonna silmäpeliä. Kun kasvomaskeja käytettäessä osa kasvoista on piilossa ja suuri osa kommunikaatiosta häviää, joudumme ilmentämään asioita silmänvilkkeen kautta.

Joen Yössä perjantaina 20. päivä elokuuta voi osallistua kisaan ottamalla itsestään ilmeikkään selfien someen maski kasvoillaan (Facebook, Instagram tai Twitter) aihetunnisteella #maskimahdollistaa. Kuvauspaikkana voi toimia katsomo orkesterin konsertissa, museovierailu tai vaikka Ilosaaren laguuni.

Jokaisesta Joen Yön tapahtumapaikasta löytyy osallistumisohjeet tempaukseen. Parhaat kuvat palkitaan Joen Yössä esiintyvän Happoradion tuotepaketeilla. Kaikissa tapahtumapaikoissa on kasvomaskeja jaossa, jos oma sattuukin jäämään kotiin.

– Jotta pystymme jatkamaan tapahtumien toteuttamista Joensuussa, kaikkien on toimittava vastuullisesti. Tämä tarkoittaa, että myös yleisö kantaa vastuunsa esimerkiksi maskeja käyttämällä ja siihen me haluammekin kannustaa. Näin tapahtumat on mahdollista toteuttaa ja niihin voi osallistua turvallisesti, yhdessä ja livenä, toteaa Joensuun kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen.

– Otetaan tästä maskien käytöstä kaikki ilo irti ja katsotaan millaisiin ilmeisiin Joen Yön osallistujat taipuvat. Kasvomaskien käyttö ei ole este tapahtumien tarjonnasta nauttimiselle. Maski mahdollistaa -somekampanja nojaa valoisaan tulevaisuuteen. Toivomme, että tämän jälkeen #maskimahdollistaa jatkaa omaa elämäänsä tapahtumien yhteydessä, mutta sen juuret ovat Joensuussa, kannustaa Joensuun vs. kulttuurijohtaja Leena Hoppania.

Joensuun kaupunki suosittelee vahvasti maskien käyttöä kaikissa Joensuun alueella järjestettävissä tapahtumissa niin sisä- kuin ulkotiloissa. Myös Joen Yön kaikissa tapahtumapaikoissa on voimassa vahva kasvomaskisuositus, jota varten maskeja on jaossa tapahtumakävijöille ja terveysturvalliseen osallistumiseen on kiinnitetty erityistä huomioita.

Joen Yöhön annetut turvallisuusohjeet ovat nähtävillä tapahtuman verkkosivujen turvallisuus-osiossa www.joenyo.fi/turvallisuus.

Lisätietoja #maskimahdollistaa-tempauksesta on myös Joen Yön Facebook-sivulla www.facebook.com/joenyofestivaali.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.