Sisältöjulkaisija

angle-left Save Pond Hockey -pipolätkäturnaus saapuu Joensuuhun

Save Pond Hockey -pipolätkäturnaus saapuu Joensuuhun

Save Pond Hockey -pipolätkäturnaus saapuu Joensuuhun. 8.2.2020 järjestetään Joensuun ensimmäinen Save Pond Hockey -pipolätkäturnaus ilmaston puolesta.

8.2.2020 järjestetään Joensuun ensimmäinen Save Pond Hockey -pipolätkäturnaus ilmaston puolesta.

–Talvilajit ovat syntyneet ulkona, ja ulkoilmalajeina haluamme ne myös säilyttää. Haaveemme on, että lapset myös tulevaisuudessa saavat yhtäläiset mahdollisuudet harrastaa jääkiekkoa lähikentillään ja -järvillään, sanoo Save Pond Hockeyn vp Ville Sinisalo.

– Tapahtumaa järjestetään niin ikään yhdessä. Yhdessä Jokipoikien, Juniori Jokipoikien ja Save Pond Hockey tiimin kanssa, jatkaa Jenni Väisänen.

Tänä vuonna Save Pond Hockey -pipolätkäturnauksia järjestetään myös Helsingissä, Mikkelissä, Lappeenrannassa, Oulussa, Turussa ja Tampereella. Tapahtumien tarkoituksena on lisätä huomiota ilmastonmuutoksen ja jääkiekon välisestä kohtalon yhteydestä.

Avauskiekko putoaa Louhelassa lauantaina 8. 2. klo 10. Kaikki turnausten sponsori- ja osallistumismaksut lahjoitetaan työhön ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Joensuussa kaavaillaan kohteiksi hiilivarastointiin liittyviä kohteita.

– Muitakin ehdotuksia hyväntekeväisyys kohteeksi vastaanotetaan, kommentoi hankekoordinaattori Saara Ihanamäki.

Tapahtumasta lisää tietoa verkkosivuilla: https://savepondhockey.org/. Joukkueen voi rekisteröidä mukaan turnaukseen kotisivujen kautta.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.