Sisältöjulkaisija

angle-left Rakennusalan yrittäjiä kutsutaan markkinavuoropuheluun hankintojen ympäristö- ja vähähiilisyyskriteereistä

Rakennusalan yrittäjiä kutsutaan markkinavuoropuheluun hankintojen ympäristö- ja vähähiilisyyskriteereistä

Joensuun kaupunki haluaa, että toimitilarakentamisen investointihankkeissa huomioidaan ympäristö- ja vähähiilisyystavoitteet aiempaa paremmin.

Hankkeille on tekeillä uusi toimintaohjeistus ja kaupunki kutsuu rakennusalan yrittäjät avoimeen markkinavuoropuhelutilaisuuteen keskustelemaan rakennushankintojen ympäristö- ja vähähiilisyyskriteereistä.

Markkinavuoropuhelu järjestetään avoimena keskustelutilaisuutena 26. helmikuuta kello 15 alkaen. Osallistua voi joko paikan päällä kaupungin hallintotalossa osoitteessa Torikatu 19 A, 3. krs tai Teams-yhteydellä. Ilmoittautumiset pyydetään 19. helmikuuta kello 15 mennessä osoitteessa climatejoensuu.fi.

Suora linkki: ilmoittautumislomake

Ohjeistuksen kehittäminen linkittyy kaupungin tavoitteeseen olla ilmastopolitiikan edelläkävijä ja saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2025 mennessä. Hiilineutraali Joensuu 2025 on tavoite, jota toteutetaan koko kaupunkikonsernissa ja sen tytäryhtiöissä.

– Joensuun kaupungin ilmastotavoitteiden mukaisesti tilakeskus aikoo jatkossa kiinnittää erityistä huomiota talonrakennushankkeiden suunnittelija- ja urakoitsijapalveluiden hankinnoissa tarjoajien ympäristö- ja vähähiilisyysosaamiseen. Tämä edellyttää avointa vuoropuhelua markkinoilla olevista ratkaisuista sekä tiivistä yhteistyötä alan toimijoiden kanssa, toteaa tilakeskuksen johtaja Joni Sorjonen.

Mahdollisuus myös kahdenkeskiseen keskusteluun

Samalla voi ilmoittautua myös erilliseen, kahdenkeskiseen keskustelutilaisuuteen, joka pidetään maalis–huhtikuun aikana joko paikan päällä tai Teams-videoneuvotteluna. Tapaamisista antaa lisätietoja ilmastoasiantuntija Aino Kangas, aino.kangas@joensuu.fi, puh. 050 408 6052.

Kutsu markkinavuoropuheluun ja tietopyyntö markkinavuoropuhelussa käsiteltävistä asioista löytyvät osoitteesta: Cloudia Tarjouspalvelu

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.