Sisältöjulkaisija

angle-left PYHÄSELÄN ALUEEN JÄRJESTÖKOKOUS 19.4.2021 KLO 18-20!

PYHÄSELÄN ALUEEN JÄRJESTÖKOKOUS 19.4.2021 KLO 18-20!

OHJELMA:

  1. Joensuun kaupungin osallisuus- ja aluekoordinaattori Päivi Keronen esittäytyy
  2. Pyhäselän alueen järjestöt esittäytyvät
  3. Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen Armi-hanke esittäytyy
  4. Joensuun työllisyyspalveluiden Kirsi Kärkäs-Vaittinen kertoo ajankohtaiset työllisyysasiat järjestönäkökulmasta
  5. Joensuun kaupungin henkilöstöjohtaja Sari Lempiäinen kertoo mm. uuden osallisuus- ja vetovoimalautakunnan tehtävistä.

Kaupunginvaltuusto hyväksyi 22.02.2021 Joensuun kaupungin hallintosäännön muutokset, joihin sisältyy osallisuus- ja vetovoima -lautakunnan perustaminen. Uuden lautakunnan tehtäviin kuuluu kaupunkilaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien sekä asukaslähtöisyyden edistäminen, kaupungin vetovoimaisuuden ylläpitäminen ja kasvattaminen sekä kaupungin viestinnästä ja markkinoinnista vastaaminen.

  1. Osallisuus- ja aluekoordinaattori Päivi Keronen kertoo muutaman sanasen valmisteilla olevista maaseutuohjelmasta, osallisuusohjelmasta sekä ajankohtaisista vinkeistä
  2. Järjestöt kertovat omat kuulumiset ja tulevat tapahtumat
  3. Pyhäselän palvelupiste ja Pyhäselän kirjasto kertovat omat kuulumiset
  4. muut asiat ja toiveet seuraavaa kokousta varten

 

Kokous pidetään Microsoft Teamsin välityksellä etäkokouksena 19.4.2021 klo 18-20. Jos et ole saanut linkkiä kokoukseen, niin pyydä linkki Anne Keräseltä p. 0504410233 ja sähköpostiosoite anne.keranen@joensuu.fi.

 

Jos et pysty osallistumaan Teamsin kautta, niin pienen joukon osallistujia on mahdollista päästä paikan päälle kokoukseen kokoustilassamme Lastaustie 2. Jos haluat tulla osallistua paikan päällä, tee ennakkoilmoittautuminen Anne Keräselle p. 0504410233 ja sähköpostiosoite anne.keranen@joensuu.fi.

 

Lisätiedot:

 

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA!

Kokouksessa noudatamme koronarajoituksia. MM. turvavälit huomioidaan.  Valitettavasti kahvitarjoilua ei ole koronan vuoksi tarjolla osallistujille.

Sivu arviointi ja palaute