Sisältöjulkaisija

angle-left Puhas järjestää Biokaasubileet perjantaina 26.8. – Kauppatorilla esiintymässä Saija Tuupanen ja Osmo’s Cosmos

Puhas järjestää Biokaasubileet perjantaina 26.8. – Kauppatorilla esiintymässä Saija Tuupanen ja Osmo’s Cosmos

Pohjois-Karjalan kunnallinen jäte- ja kiertotalousyhtiö Puhas Oy järjestää Biokaasubileet perjantaina 26.8. Kauppatorilla. Biokaasubileet järjestetään Joensuun ensimmäisen, syksyllä avattavan kaasutankkausasema kunniaksi. Aseman rakentaa energiayhtiö Wega Raatekankaalle, Wahlforssinkadulle. Biokaasubileillä juhlistetaan myös Puhaksen 25-vuotissyntymäpäiviä.

Biokaasubileissä on päivällä kello 11 alkaen esillä kaasuautoja ja biojätetietoutta. Kello 17 on iltaohjelman vuoro. Ilta alkaa Joensuun kaupunginjohtajan Kari Karjalaisen puheella. Sen jälkeen vuorossa on asiantuntijoiden biokaasupaneeli. Paneelissa ovat mukana Kaasuautoilijat ry:n puheenjohtaja Jani Hautaluoma, kiteeläisen Biokympin toimitusjohtaja Mika Juvonen, kuljetusyritys Urbaserin toimitusjohtaja Jukka Koivisto, Wegan toimitusjohtaja Niko Ristikankare sekä ympäristöasioihin erikoistuneen LCA Consultingin toimitusjohtaja Antti Niskanen.

Illan päättävät Saija Tuupanen ja eXmiehet sekä Osmo’s Cosmos -yhtye, noin tunnin setillä kumpikin. Tuupanen aloittaa soittamaan noin kello 18.15. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja sen juontaa Radio Rexin toimittaja Aino Kyrö.

– Haluamme Biokaasubileillä juhlistaa biokaasuautoilun edistymistä Joensuussa. Kaavailemme, että Puhaksen jäteautotkin voisivat kulkea tulevaisuudessa biokaasulla, kertoo Puhaksen toimitusjohtaja Jarmo Junttanen.

Joensuun torilla on vakiruokayrittäjiä Biokaasubileiden aikaan. Lisäksi Saariston Puoti Liperistä on mukana vierailevana tähtenä pizzoineen.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.