Sisältöjulkaisija

angle-left Pajakadun kentälle valot ja Mehtimäen tekonurmelle lämmityskontti

Pajakadun kentälle valot ja Mehtimäen tekonurmelle lämmityskontti

Alkaneella viikolla työkoneita pyörii useampien keskusta-alueen kenttien läheisyydessä.

Karsikossa sijaitsevalle Pajakadun kentälle asennetaan valopylväät. Kyseinen valojen asennustyö kestää näillä näkymin viikkojen 43 ja 44 ajan. Pajakadun kenttä on yksi ns. kaupunginosakentistä, jotka jäädytetään talvella. Lisätietoa osoitteesta www.joensuu.fi/luistelukentat.

Työkoneita on syytä varoa myös Mehtimäen jalkapallokentän läheisyydessä, kun ko. kentällä aloitettiin tekonurmen lämmityksen mahdollistavan lämmityskontin asennustyöt. Asennustöihin liittyen tekonurmen reuna-alueille, putkikatsomon ja pukukoppien edustalle, lisätään vanhaa tekonurmea. Erityisesti noilla alueilla tuleekin liikkua varovaisuutta noudattaen. Työmaa voi vaikuttaa myös jalkapallokentälle kulkemiseen, mutta ei kuitenkaan estä kentän normaalia käyttöä. Asennustyöt kestävät loka-marraskuun vaihteeseen saakka.

Lämmityskontin asentaminen mahdollistaa tekonurmen lämmitysjärjestelmän käyttöönottamisen. Jatkossa kenttä pyritään avaamaan huhtikuussa ja pitämään auki sarjojen loppuun. Lämmitysaikaa koskevista tekonurmen käyttömaksuista päättää Kulttuuri- ja liikuntalautakunta marraskuun 2022 kokouksessaan.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.