Sisältöjulkaisija

angle-left Ohjelmistoyritys Process Genius Oy liittyi Joensuun kaupungin ilmastokumppaniksi

Ohjelmistoyritys Process Genius Oy liittyi Joensuun kaupungin ilmastokumppaniksi

Process Genius Oy liittyi Joensuun kaupungin ilmastokumppanuusverkostoon 15.2.2022. Process Genius on kansainvälistyvä ohjelmistoyritys, joka kehittää 3D Digital Twin -ratkaisuja prosessi-, elintarvike-, ja valmistavalle teollisuudelle. Yrityksen asiakkaina on Suomen suurimpia pörssiyrityksiä, jotka operoivat Suomessa ja ulkomailla.

– Sovelluksemme avulla teollisuuden tuotantolaitoksissa on mahdollista seurata myös sähkönkulutusta sekä koneiden ja laitteiden käyttöastetta, ja sitä kautta pohtia miten energiatehokkuutta voidaan parantaa. Ilmastokumppanuusverkosto tuo uusia näkökulmia ja työkaluja siihen, miten osaltamme voimme vähentää toimintamme päästöjä ja tarjota vähähiilisiä palveluja asiakkaillemme, kommentoi Process Geniuksen markkinointijohtaja Tiina Hartikainen.

Ilmastositoumuksessaan Process Genius Oy sitoutuu noudattamaan seuraavia toimenpiteitä ja tavoitteita:

  • Edistämme Joensuun kaupungin tavoitetta olla hiilineutraali vuoteen 2025 mennessä.
  • Kiinnitämme huomiota toimitilojemme vähähiilisyyteen: seuraamme energiankulutusta säännöllisesti, edistämme energiatehokkuutta ja vaihdamme vihreään sähköön.
  • Kannustamme henkilökuntaamme kestävään liikkumiseen tarjoamalla sähköpyöräedun työntekijöillemme.
  • Seuraamme konesalien energiankulutusta ja keskustelemme palveluntarjoajiemme kanssa mahdollisuuksista uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden parantamiseksi konesaleissa.
  • Joensuun toimistomme aamiaistarjoiluissa painotetaan kasviperäisiä tuotteita.

Sitoumuksen allekirjoittivat Process Genius Oy:n toimitusjohtaja Jani Akkila ja Joensuun kaupungilta ympäristönsuojelupäällikkö Jari Leinonen.

– Ilmastokumppanuusverkostoamme vahvistaa ohjelmistoalan uusi kumppani Process Genius Oy. Alalla on lukuisia mahdollisuuksia energiatehokkuuden ja uusiutuvan edistämiseksi, ja tämän siirtymän tueksi voimme verkostona tarjota tietoa ja työkaluja, kommentoi ympäristönsuojelupäällikkö Jari Leinonen.