Sisältöjulkaisija

angle-left Nuorisovaltuuston Stagelippu-artistikilpailun voittajaksi J-Uho

Nuorisovaltuuston Stagelippu-artistikilpailun voittajaksi J-Uho

Nuorisovaltuuston Stagelippu-artistikilpailun voittajaksi J-Uho – Voittaja pääsee esiintymään Mehtimäki LIVE -tapahtumassa 4.6.

Joensuun nuorisovaltuuston järjestämän Stagelippu-artistikilpailun voittajaksi on äänestetty joensuulaisräppäri J-Uho. Voittaja pääsee esiintymään 4. kesäkuuta Mehtimäen pesäpallostadionille Mehtimäki LIVE -tapahtumaan. Tapahtumassa esiintyvät myös Younghearted, Ida Paul & Kalle Lindroth, Spekti sekä SANNI. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Joensuun Maila ja Joensuun nuorisovaltuusto.

– Odotan Mehtimäki Liveltä keikkaa, joka näkyy etenkin nykyisen kuuntelijakuntani ulkopuolelle. Näyttää paikallisille nuorille, että myös Joensuussa räpätään ja voi räpätä. On erityisen siistiä päästä tekemään se omilla lapsuuden kotikulmilla Mehtimäen sydämessä, J-Uho eli Juho-Kalle Väisänen iloitsee.

Stagelippu-kilpailuun ilmoittautui ennakkoon 11 artistia, joista Kerubissa 12.4. järjestettyyn finaalin pääsivät Inka Mustonen, Teemu Suihko, J-Uho ja Chamber Door. Finalistien esitykset taltioitiin ja niitä sai äänestää nuortenjoensuu.fi-sivustolla sekä Youth Card-sovelluksella.

Yleisöäänestyksen lisäksi esityksiä arvioi raati, johon kuului edustus nuorisovaltuustosta, Joensuun mailasta ja Kerubista sekä Youth Card -hankekumppaneita Saksasta, Portugalista sekä Tšekeistä.

Esityksiä kävi äänestämässä lähes 400 henkilöä ja videoita on katsottu yli 2 000 kertaa.

Stagelippu-kilpailu on osa Youth Card Erasmus+ -hanketta ja sen yhteistyökumppanina toimii myös Pohjois-Karjalan maakuntaliiton NuvaPlus-hanke.

Finalistien esitykset voi katsoa osoitteessa nuortenjoensuu.fi/stagelippu

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.